Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tini lányok és fiúk nektek milyen az izésetek a szerelmemben?
mi az hogy gazdag???
menj hozzá egy öreg emberhez , azok gazdagok :D
magasabbak nálad, idősebbek, kedvesek, őszinték , és okosak is :D
Hajléktalannal? Tökéletesen tökéletlen példa!
Kapásból tudok neked mondani egy embert, aki csak azért esik ki nálad a körből mert hajléktalan. Ilyen az illető:
A déli pályaudvarnál tanyázik Vérmezőn, vállig érő szőke haja van, enyhén szakállas, a 20-as évei végén jár. A szemei akár világíthatnának a sötétben, azúrkék színűek. Az arcát a Dunában szokta megmosni 1-2 naponta. Szakadt ruhában jár, és van vele 4 kóborkutya, és 3 macska. Tökéletes hangja van, hasonlít az Apocalyptica énekesének a hangjára. Sportos teste, szép tartása van, 179 cm magas. 5 harcművészetet és 3 küzdősportot űz mesteri szinten. Modorosan beszél, úriember. 16 nyelvet beszél anyanyelvi szinten, további 7 nyelvet társalgási szinten, és még 4 nyelvet üzleti szinten. Soha nem kér pénzt vagy cigit, soha nem szólít le másokat. Ha adni akarsz neki valamit azt nem fogadja el. Inni pedig nem iszik alkoholt (nagyon gyenge a mája, és félti az életét). CBA-ban veszi magának a kaját. Általában egy agyongörbült fémtálból eszik. Emellett a kutyák és a macskák tökéletesen takarított dupla- és tripla, rozsdamentes acél tálakba kapnak minden nap pedigree-t és whiskas-t. Fényes szőrük van, luxusban élnek. Egy táblával járkál, amire az van írva, hogy: "Gazdag vagyok, de ez nekem így jó!" Úgy ismerkedtem meg vele, hogy odamentem megkérdezni, hogy miben merül ki a gazdagsága. Ő közölte, hogy a 10 millióban ami a táskájában van, és a bankszámlájában. Én hitetlenkedtem természetesen. Aztán odamentünk a bankautomatához, lekérdezte az egyenlegét, majd a papíron ott volt, hogy van 283 millió forint a bankszámláján. Utána elvitt a "rejtekéhez" és ott volt a másik táskájában 10 millió forint csupa húszezresekben. Elmondta, hogy sosem bírta a gazdagok viselkedését, és mivel egyszer őrá is "ráripakodtak" emiatt (amikor még öltönyös volt), ezért úgy döntött hogy feladja és spórol. Egyébként folyamatosan gyűjtöget, nagyon jó pénzügyes, a tőzsdézésből szerzi a pénzét, és eddig még egyszer sem volt vesztesége a számlakimutatása alapján. Rendszeresen eljátsza, hogy magával viszi a táskáját, és néha eléri, hogy a lányok/nők odamenjenek hozzá. Ha normálisak, akkor próbálkozgat. Ha elkezdik gúnyolni, akkor csak "észrevétlenül" kinyitja a táskáját, hogy "véletlenül" tökéletesen lássák a lányok a rengeteg pénzt. És ha ilyenkor mégiscsak odamennek a lányok "incselkedve", akkor megfogja a nyitott kutyakonzervet amit magánál hord, és ráborítja a lányokra, majd egy kis csokiszirupot is ad hozzá, általában a fej tetejére, hadd csurogjon. Már többször is feljelentették, de nem tudnak mit csinálni, a rendőrök is imádják a természete miatt. A zsaruk általában még a nőket szidják le. A pénzt pedig azért hordja magánál, hogy ha valakinek hirtelen segítségre lenne szüksége, akkor legyen. 4 hónappal ezelőtt volt egy baleset, és egy nőnek új vese kellett mindkét oldalon, viszont a kórházban azt mondták, hogy ha 3 óra múlva műttetni akarják, az 4 millió forint, mivel nehéz egyezkedni a transzplantásiós várólistát illetően a fejesekkel. Ő pedig kinyitotta a táskáját és kitett annyit a dokinak, de úgy, hogy látszódjon a biztonsági kamerán.
Dehát neked ő nem jó, hiszen hajléktalan...Egyébként Jerry-nek hívják, amerikai származású.
Na ezért lettél ler_bancozva! Mert a válaszaid alapján te is abba a kategóriába tartoznál, aki kutyakonzervet és csokiszirupot kap.
17/F
Legyen legalább olyan magas mint én, legyen jó fej és legyen valami közös érdeklődésünk. Hogy a szeme, haja, bőre, akármilye milyen színű az majd akkor derül ki ha találkozok vele :)
15/l
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!