Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi erről a véleményetek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi erről a véleményetek?

Figyelt kérdés

Van egy lány( nem én vagyok az) 13 éves,és 17 éves barátja van.

A lány többnek néz ki,a fiú kevesebbnek.

Mi erről a véleményetek?

2015. júl. 23. 01:52
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
4 év most elég nagy korkülönbség, később nem az de most még durván sok, szerintem elég gáz. 17 éves fiú létemre még csak 15 évessel sem járnék (1-2 kivétel)nem hogy az alatt szerintem nincs meg a kellő értelem bennük, és ez tűnhet egyfajta gyengébb pedofíliának is, vagy csak a srác azért jár 13 évessel mert könnyebben befolyásolható amíg kicsi, bele tudja vinni olyan dolgokba, amelyekbe ilyen fiatal fejjel bele sem gondol, hogy milyen következményei lehetnek, vagy nem szentel nekik kellő hangsúlyt.
2015. júl. 23. 02:01
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
1-es válaszolóval teljesen egyet értek. Hozzátenném, hogy szerintem a 17 éves fiú azért is járhat 13 évessel, mert úgy gondolja korabelinél nincs esélye, mint írtad kevesebbnek néz ki a koránál, valószínűleg önbizalom hiányos. Ha nincs ló, jó a szamár is... Inkább jár egy kislánnyal, minthogy ne legyen senkije. Elég szánalomra méltó srác lehet. 17/L
2015. júl. 23. 02:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!