Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről?
Figyelt kérdés
Van egy srác, akivel 5 hónapja ismerkedtünk meg itt gyakorin. Nagyon jóba lettünk, kezdett valami alakulni köztünk. Elmondtam a szüleimnek is és megengedték, hogy meglátogasson. Hétvégén el is jött hozzám, de a szüleimnek nem nagyon jött be és nem engedik, hogy találkozzunk. Ennek ellenére akarjuk folytatni titokban. Úgy gondoljuk, hogy meg tudjuk oldani.
A távolság 675km.
Én 17/L Ő 20/F
2015. júl. 6. 14:06
1/8 N.Hanna válasza:
Hű..Hát ez nehéz.Szerintem próbáld megbeszélni a szüleiddel..Addig semmiképp ne szakítsátok meg a kapcsolatot..De a te döntésed...
2/8 anonim válasza:
Mert mi baja volt a szüleidnek vele?
3/8 Adam_Hack válasza:
675 km? Jó nagy barom, hogy egyáltalán elment hozzád.
4/8 anonim válasza:
675 km? :O
Gombócból is sok. Kár volt belekezdeni.
5/8 anonim válasza:
Elég nehéz lesz 675 km távval "titokban" folytatnotok. De hát ti tudjátok.. hajrá :D
6/8 anonim válasza:
Ezekkel a kulcsszavakkal meg a 675 km-rel azt gondolom, hogy kamu. Van egyáltalán egész Magyarország hosszában 675 km? :O Nem hiszem.
Nem nagyon jött be a szüleidnek? Mi az indokuk?
Ha a gyerek szipus és/vagy drogos, alkesz, utcagyerek vagy rosszarc, akkor persze, hogy én sem engedném.
7/8 anonim válasza:
#6 nem mondta a kérdező hogy egy országban vannak...
8/8 A kérdező kommentje:
Nem volt nekik szimpatikus, pedig nagyon rendes, nem drogos, nem alkoholista, minden rendben van vele, csak messze lakik. Amúgy nem egy országban lakunk.
2015. júl. 6. 14:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!