Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit gondoltok erről a lánytípusról?
Iszonyatosan zavar a kinézetem, és tudom, hogy az lenne a legjobb, ha elfogadnám magam, na de ebben a korban...áá...
Nem vagyok kövér, főleg nem sovány, inkább teltebb. Alacsony vagyok, az arcom nem a legszebb, de vannak, akik azt mondják, hogy szép vagyok. A fenekem állítólag (?) formás, jó a mellem. Sokszor úgy gondolom, hogy túlságosan kedves vagyok másokhoz, ugyanis ezzel visszaélnek. Viszont mégis ilyen vagyok. Barátsagos vagyok, kissé visszahúzódó és ragaszkodò. Mit gondoltok, egy fiúnak ez elég? Mivel lehetne levenni a lábáról úgy igazán? Ha lehet, normális válaszokat küldjetek, légyszi ..
15/L
A kover csajok miert mondjak magukra hogy teltek?!
Van egy ismerosom aki 154cm es 90kg es teljesen megvan elegedve magaval,rovidgatyat hord a narancsboros oszlop labaira.wtf
Ha tudod hogy igy nezel ki miert nem teszel ellene ahelyett hogy sajnaltatod magad.enis voltam ilyen es sikerult leadnom 9kg-t es ez folyamatosan csokken.nem magadba roskadva kell elni hanem megfogni magad es sportolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!