Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiús lányként, hogy lehetne kapcsolatom lannyal?
Figyelt kérdés
Regebben volt ket baratnom,de egyiksem volt leszbikus.Es mostanaban ezen tunodom.Tudom,hogy meg raerek,mivel fiatal vagyok,de nagyon fogalalkoztat ez a kerdes..
14/l
2015. júl. 22. 16:07
1/3 anonim válasza:
Szia. Ismerkedj leszbikus oldalon, ezt tudom ajánlani. Vagy keresgélj itt, a kérdéseknél, sok biszex és/vagy leszbikus lány ismerkedne itt.
Egyébként a lányok lányok jönnek be, vagy a hasonlóak mint te?
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi,az olyan lányok jönnek be akik nem olyanok mint én:D
2015. júl. 22. 17:29
3/3 anonim válasza:
Ismerkedj, vannak leszbikus társkereső oldalak, legalábbis egyet én is ismerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!