Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23 éves lányként még nem késtem el azzal, hogy komoly kapcsolatom legyen valakivel?
Természetesen randiztam eddig és volt két nagyon rövid kapcsolatom, 2-3 hónaposak. De éppen emiatt érzem úgy, hogy nincs elég tapasztalatom és nem tudom ebben a korban, ilyen kevés tapasztalattal reménykedhetem-e komoly kapcsolatban.
Tanácsokat várok, hogyan legyek érdekfelkeltőbb és hogyan lehet sikeresen megőrizni hosszútávon a kapcsolat frissességét, amennyiben mégis összejönne egy.
Nem ez számít.
Add magadat ne játszd meg magad, csináld amit eddig, egy komoly kapcsoat 2 emberen múlik , meg a hozzáálláson, remélhetőleg nem vagy egy kis hülye csitri aki még egy krumplit sem tud meghámozni.
agyfaszt kapok az ilyen kérdésektől
Szerintem 23 évesen jobb ha a nyugdíjas éveidet kezded el tervezni, lekéstél mindenről, sajnálom.
(remélem érezhető volt a szarkazmus)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!