Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, ti ilyenkor min agyaltok? (16/L)
Ha egy lány bejelöl titeket facebookon ismerősnek (akivel még a suliban szemeztetek), de nem igazoljátok vissza és nem is utasítjátok el a felkérést, akkor mi van?
Azt tudom, hogyha nem igazol vissza, akkor nem vagyok szimpatikus neki, de ha semmit sem csinál?
Kb. 6 napja jelöltem be és azóta egyszer biztos fent volt, mert belájkolt egy zenét.
Szóval, ilyenkor mire gondoltok?
De én rájöttem, hogy hogyan láthatom, ha visszautasítja a jelölést.
Amúgy köszi a gyors választ :)
Nyugi :)
Lehet meg nem is látta :D
Néha nekem se jelzi ki
Es en is bejeloltem egy srácot, utána nekem is nagyjából 5-7 nap volt, mire vissza igazolt, pedig kb minden nap fent volt ( ismersom mondta, mert ők ismerősök voltak mar akkor is)
De végül vissza jelölt :)
Köszi :)
Semmire...nem agyalunk ezen...
Írj rá ha be szeretnéd jelölni nem fogja nyomulásnak venni...
Ne kombináld tul xd
De mit írjak rá? "Szia! Szeretnélek megismerni :)" Ez azért szerintem már nyomulós és én nem akarok nyomulós lenni (legalábbis ennyire nem ;))
Vagy írjak rá egy "Szia :)"-t és akkor talán megkérdezi, hogy "ismerjük e egymást?" és én innen szerintem már tovább tudnám vinni a beszélgetést :)
Erről mit gondoltok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!