Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ilyenkor kb. mi játszódik le bennetetek? :D
Most nyáron elég gyakran járok bicajozni , és kb. 1 hete jött az ötlet , amit legutoljára kb. vagy 4 éve csináltam utoljára:D bicajról menet közben csaptam rá lányok fenekére (elmúlt 1 hétben 7x) és néztem a rekaciókat.. Őszintén szólva sokmindere számítottam (anyázás, ledobnak valamivel, utánnan próbálnak futni) de ezek közül egyik sem volt. Minden esetben érteetlenséget láttam az arcukon , de semmi durvát vagy nagy idegességet. Ordibálások sem nagyon voltak (közben zenét hallgattam mondjuk..) inkább ez a teljes értelelenség.. Remélem azért nagyon nem haragszanak rám :D Jaa legjobb az volt , mikor barátjával sétált a csaj , de akkor csináltam.. akkore se volt semmi , mégcsak meg sem idnult felém a gyerek.. (úgyse sok esélye lett volna , de akkor is..) Lányok, történt már veletek hasonló , mire gondoltatok ?
köszi
18F
koszi az otletet, ezt kiprobalom majd en is :)
20/f
Remélem, hogy valaki jól pofánb-sz és qrva nagyot perecelsz. Csak tudnám, hogy az ilyen hülyegyereknek hogy sikerült világra jönnie.
36F
Erre csak azt tudom mondani hogy 1 fāśż vagy.. Csak bicikliről van bátorságod hozzáérni 1 nőhöz..?
Grat.. /=_=\
Kedves kérdező!
Te vagy a példaképem!
Szerintem ez nem gyávaság...inkább bátorság.Őszíntén hány embernek lenne mersze ezt megtenni?:D
Lehet én is kipróbálom :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!