Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk szerint tényleg undi, ha egy lányon sok szőr van?
Figyelt kérdés
Borotválom,de azért látszik,mert fekete,erős.2015. júl. 6. 16:08
1/11 anonim válasza:
Undorító, akkor gyantázz és egy ideig nem fog látszani
3/11 anonim válasza:
Tényleg szebb a csupasz, de láttam már lányokat akiket nem zavarnék el emiatt.
Bár én olyan vagyok, aki mindig is bírta az ilyen bizar dolgokat.
4/11 A kérdező kommentje:
De én nem csak intim részre gondolok. Általában mindenütt szőrös vagyok.
2015. júl. 6. 16:21
5/11 anonim válasza:
Ez elég undi. De ha ez miatt önbizalomhiányos vagy, leszel a barátnőm?:)
21/F
6/11 anonim válasza:
Mindenki szőrösödik,de nem nőies,társadalmilag sem elfogadott,és megbámulnak.
Így pl lehet otthagynálak,mikor simizem a combod,és szőrös.
Igénytelenségre vall,méghozzá hatalmas igénytelenségre.
7/11 A kérdező kommentje:
De borotválom,nincs hosszúra meghagyva,csak mivel fekete,picit látszik,hogy pöttyös.
2015. júl. 6. 16:34
9/11 anonim válasza:
Az hogy a hónaljad teljesen leborotválod és ha felemeled a kezed akkor ott látszik halványan a fekete tónus, az egyáltalán nem baj... De ha zavar akkor gyantázz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!