Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy szőrös a farkam? Mármint, hogy nem csak körülötte, hanem szó szerint a farkamon is van szőr. Ha nem, miért van ez?
Nem kell ebből nagy ügyet csinálni. Hallottam már ilyet nem 1 vkitől :D
Gondolom néhány szál van rajta és nem az egész tiszta szőr.
Elsősoron meg szeretném köszönni az első kettő, "nagyon értelmes", választ :) És kössz a másik két valóban értelmes választ :)
Természetesen nem az egész :D Csak a tövénél egy kisebb részen, de le szoktam borotválni.
Am ez szex közben zavarhatja a csajt?
Nekem is nő szőr a farkamra is. Igaz, a tövéhez közelebb sűrűbb, aztán egyre ritkul és rövidül, a fitymámon már egész picik vannak. Nem gyakori, de előfordul férfiaknál. Annyi, hogy ott is borotválni kell, ha nem vagy szőrpárti, vagy a partnered nem az.
Zacskód is nagyon szőrös? Mert nekem az is bundás lenne, ha nem borotválnám.
4. válaszoló vagyok
Ilyen mennyiség engem nem zavar szex közben és orál közben sem. 19L
22:53
Nah, nekem is így van ahogy te leirtad, viszont nekem a zacskómon már nem annyira sűrű a szőrzet.
22:56
Nagyon szépen köszi a választ, mert az a kérdés, hogy zavarja-e ez a lányt rengeteget gondolkodtatott, tehát ezzel most nagyon sokat segítettél :))
genetikailag két (azaz négy) hely van az emberen ahol nem lehet szőr - tenyér, talp
többi helyen előfordulhat (volt egy tanárom, szőrős volt az orra hegye)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!