A nőgyógyászok szerint a szőr védi a puncit a fertőzéstől, mert jobban tud szellőzni. Ha egy lány nadrágban van, ráadásul télen meleg nadrágban, akkor hogy szellőzik a puncija?
Nos ez valoban igy van. Kepzeld el, hogy valoban a nadraghoz szorul a testreszed, viszont van egy reteg, a tested es fehernemu kozott, mar igy vedette teszi azt. Megdobbento volt tapasztalni az arab vilagban azt, hogy mennyien fertozottek, betegek, mivel valoban nekik a szortelenites kotelezo a vallasuk miatt is, mivel ez igy tisztabb!
TEhat erre kellett rajonni, hogy valojaban a szortelenitessel onmaguknak okoztak a fertozeseket,h iszen nincs vedve az az intim reszuk, ezert minden bakterium odakerul egybol. A szorzetnek vedo feladat szerepe van, tehat lehet fazonra vagni, igazitani, de szorteleniteni nem egeszseges!
és tegyük fel az orvos azt mondja ezentul ne borotváld akkor
ezentul a nadrágodban fogják tenyészteni a havasi yeti-t ?
Honnan tudod, hogy az arab világban sokan fertőződnek emiatt?! Az ókori Rómában is divat volt a szőrtelenítés. A kislányok csupasz nemi szervével mi a helyzet?
A borotválás valóban nem egészséges, de szerintem a szőr is képes a kórokozók tucatját magában tárolni. Én a magam részéről nem vettem észre különbséget a fertőzések szempontjából.
Pamut bugyit kell hordani és nem kell szűk nadrágot viselni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!