Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Unaloműzésként mit szoktatok csinálni? L
Figyelt kérdés
Nekem van egy ötletem, ha te is unatkozol: Beszélgess velem! :)
16/L
2015. jún. 29. 17:41
1/10 anonim válasza:
Én ha unatkozom akkor
1. filmeket nézek
2. Olvasok
3. Áthívom a barátnőimet, és vagy csavargunk egyet vagy itthon kitalálunk valamit.
Tegnap például activity társasjátékkal játszottunk vagy 8-an, és szakadtunk a röhögéstől..
16/L
2/10 anonim válasza:
Általában olvasni, Tyrianozni vagy valami hasonlót szoktam. De oké, beszélgessünk, kérdező :)
Nos. Szerinted melyik lenne hatékonyabb fegyver? Zicca Lazer vagy Battleship-class firebombz? :)))
3/10 anonim válasza:
Ha privibe dobsz egy fb linket beszelgethetunk:)
5/10 anonim válasza:
Filmet nézek, gyakorikerdesek.hu-n tengetem az életem, elmegyek edzeni, folytatom a csontvázam feliratozását, főzök/sütök valamit...stb.
10/10 anonim válasza:
Itteni kérdésekre válaszolok, s közbe próbálom nem megfejelni a laposomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!