Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 vagyok és nem voltam még csajjal! Az nagyon ciki? ha igen mit tudnék csinálni hogy több csaj legyen az életemben!
Figyelt kérdés
2015. jún. 22. 18:23
1/11 anonim válasza:
Nyugi, én sem voltam még lánnyal, de még csak beszélgetni se.
Mindig is egyedül voltam.
Meg lehet szokni.
2/11 anonim válasza:
Miért, fiúval már voltál?
Ha nem, akkor semmi gáz.
3/11 anonim válasza:
Nem, nem voltam fiúval sem.... :D
Isten őrizz... Még mit nem :D
4/11 anonim válasza:
Miért lenne ciki? Én örülnék ha szűz barátom lenne. L
6/11 anonim válasza:
#4 keresed a kihívást ezen az oldalon?:DD
7/11 anonim válasza:
# 6 Nem mondanám. :D # 4 voltam
8/11 anonim válasza:
#7 furcsa hogy nem támadtak le 100+ privivel akik ismerkedni akarnak:DDD #6 voltam
9/11 anonim válasza:
# 8 Hát még senki nem támadott le egy privivel sem ezzel kapcsolatban. :D # 4 voltam
10/11 anonim válasza:
Először is dobd el ezt a gyerekes gondolkodást, hogy csak ez számít neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!