Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek, lányok, az ciki,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vastag martin kérdése:

Szerintetek, lányok, az ciki, ha kisebb vagyok kb 20cm-vel egy csajnál és bele vagyok zugva?

Figyelt kérdés
12 vagyok és tetszik ez a lány , ő is ennyi szerintetek coki, ha mondom neki h bele vagyok esve?

2015. ápr. 3. 23:41
 1/6 anonim ***** válasza:
El fog hajtani, mint a sicc. Én a helyedben nem aláznám meg magam, várj még vele pár évet.
2015. ápr. 3. 23:42
 2/6 anonim ***** válasza:

De cuki.:DDD

Majd megnősz.

2015. ápr. 3. 23:42
 3/6 anonim ***** válasza:
dat írás
2015. ápr. 3. 23:44
 4/6 anonim ***** válasza:
Az elsonek igaza van, meg nagyon fiatalok vagytok, kesobb ez mar lehet, hogy nem lenne gond, de 12 évesen gaznak szamit. Magas lany vagyok, higgy nekem.
2015. ápr. 4. 00:35
 5/6 anonim ***** válasza:
A legtöbb csajnak tetszik ha kissebb vagy nála, de egy fiú se lesz, aki nem röhög ki xd
2015. jún. 4. 17:48
 6/6 anonim ***** válasza:

"A legtöbb csajnak tetszik ha kissebb vagy nála, de egy fiú se lesz, aki nem röhög ki xd"

Ezt hol hallottad? :D a legtobb csajt zavarja, ha a srac alacsonyan Nála, ha pedig megsem es összejön a kapcsolat, maximum azok nevetnek, akik irigylik, hogy milyen hosszu combu barátnője van a srácnak. Ismerek egy part, ahol a lany 190 korul van, a srac meg 170 centi magas, es semelyikuket nem zavarja. Engem zavart, hogy az első "baratom" 8 centivel alacsonyabb volt, tobb magas barátnőm is erre panaszkodik. Off topic vege.

Szerintem, kerdezo, hagyd egyenlőre a lányt. 12 évesen biztos, hogy zavarna, hogy alacsonyabb vagy, ilyenkor meg sokkal erősebb a tobbiek befolyása siman lehet, hogy lebeszelnek rola a barátnői vagy alapbol ugy erezne, ciki egy alacsonyabb srac. Még nagyon sokat fogsz noni, hidd el. Jo hir, hogy a lányok hamarabb nőnek meg majdhogynem végleges magassagukra, szoval siman behozhatod.

2015. aug. 12. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!