Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, lányok, az ciki, ha kisebb vagyok kb 20cm-vel egy csajnál és bele vagyok zugva?
"A legtöbb csajnak tetszik ha kissebb vagy nála, de egy fiú se lesz, aki nem röhög ki xd"
Ezt hol hallottad? :D a legtobb csajt zavarja, ha a srac alacsonyan Nála, ha pedig megsem es összejön a kapcsolat, maximum azok nevetnek, akik irigylik, hogy milyen hosszu combu barátnője van a srácnak. Ismerek egy part, ahol a lany 190 korul van, a srac meg 170 centi magas, es semelyikuket nem zavarja. Engem zavart, hogy az első "baratom" 8 centivel alacsonyabb volt, tobb magas barátnőm is erre panaszkodik. Off topic vege.
Szerintem, kerdezo, hagyd egyenlőre a lányt. 12 évesen biztos, hogy zavarna, hogy alacsonyabb vagy, ilyenkor meg sokkal erősebb a tobbiek befolyása siman lehet, hogy lebeszelnek rola a barátnői vagy alapbol ugy erezne, ciki egy alacsonyabb srac. Még nagyon sokat fogsz noni, hidd el. Jo hir, hogy a lányok hamarabb nőnek meg majdhogynem végleges magassagukra, szoval siman behozhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!