Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudok csinálni, ha a barátom mindíg azzal a lánnyal szekál akire féltékeny vagyok? (régebbi barátja, aztán azt mondja;ez csak vicc volt és szeret. )
Figyelt kérdés
2015. jún. 17. 23:05
1/11 anonim válasza:
Akarja látni, hogy mennyire vagy féltékeny és hogy ezáltal szereted-e.Szerintem ne érdekeljen téged.
2/11 anonim válasza:
Hagyd ott. Ha semmibe veszi a te èrzelmeidet, akkor nem is szeret igazàn. Lesz majd olyan, akinek te leszel a fontosabb mindennèl.
3/11 A kérdező kommentje:
Köszi, de ilyenkor annyira látszik, hogy szomorú leszek. Na de akkor nem törödök vele :).
2015. jún. 17. 23:12
4/11 anonim válasza:
Első, ez nagyon ostoba tanács volt ne haragudj. Szerintem ülj le a barátoddal és beszéld meg vele, hogy ez neked mennyire rosszul esik. Ha továbbra is csinálja akkor bocs, de tényleg nem tisztel egy pindurkát sem és nem hiszem, hogy nagyon szeretne.
5/11 anonim válasza:
Vagy amit 4 mond, vagy legközelebb üvöltsd le a fejét.
6/11 anonim válasza:
Esélyes, hogy te meg az exét szekálod, és erre rájött, gondolta egy kicsit az orrod alá pirit.
Nem árt ha ezen egy kicsit elgondolkozol:D
7/11 Missi_Key válasza:
hogyan szekál vele?
én a helyedben megmondanám neki, hogy ha ő tetszik neki akkor járjon inkább vele.
8/11 anonim válasza:
Nálunk általában én szekálom az exével a barátomat...:D Vagy ha ő teszi, pontosan tudom, hogy csak viccel, mert engem szeret, úgyhogy nem hiszem, hogy ez olyan probléma lenne, amiért már rögtön lelketlen bunkónak kell beállítani a srácot.
Viszont a te eseted más, hiszen téged zavar az a lány, úgyhogy ezt mondd is meg a barátodnak. Mondd meg, hogy ez tényleg nem hiszti, szereted, csak elbizonytalanít, amikor ezzel szekál, és legyen szíves ne tegye, találjon inkább mást..;)
9/11 anonim válasza:
Mármint félre ne értsd, úgy értettem a mást, hogy más "szekálnivalót", ha mindenáron azt szeretne. Például egy olyan lányt, akár a múltjából ugyanígy, akire nem vagy féltékeny, mert magabiztosan tudod, hogy jobb vagy nála, mivel Téged választott a barátod..:)
10/11 anonim válasza:
Én elküldeném a francba a 2. ilyen után, hogy a jó édes anyját tesztelgesse ilyen hülyeséggel. Először még megkérném normálisn, elvégre felnőtt emberek vagyunk és csak meg lehet érteni, ha valami a másiak tényleg azavarja, azzal ugyan ne idegeljük már ki. De akinek állandóan iylen 2tesztekre" van szüksége, azt biztos nem viselném el sokáig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!