Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek ettől. Mit csináljak?
Elhívott egy srác találkozóra, és ő jóval idősebb nálam (5). Nem tudom, hogyan adjam majd elő itthon, hogy el fogok menni vele erre-arra. Itthon, ha megtudnák, hogy hány éves, akkor el se engednének. Másik pedig az, hogy izgulok, hogy mi lesz, hogy fog ide-, és haza érni. Ha lemondanám, akkor nagyon megbántanám. 16l
Azért írtam ebbe a kategóriába, mert ide normális válaszok szoktak jönni.
Nem kell egyből a farkára cuppanni, és gondolom nem is tennéd meg. Szüleidnek is előadhatod úgy, hogy találkozol egy haverral. Aztán ha komolyabb lesz, majd vigyáztok magatokra.
Én annak idején 18 éves múltam mikor összeszedtem egy 26 éves pasit. 8 év korkülönbség. 2 és fél éve együtt vagyunk.
biztos le leszek pontozva, de szerintem ez nem akkora korkülönbség. úgy értem én is voltam 16 és tetszettek a 19-20 éves fiúk is. egy találkozóból semmi baj nem sül ki, lehet nem is lesz több mert nem passzoltok össze vagy nem lesz közös téma stb.
szerintem mondd meg a szüleidnek,hogy találkozol egy haveroddal, nem kell randinak nevezni. ha többször találkoztok majd akkor majd lehet célozgatni rá, hogy tetszik is, de még előre kár "sokkolni" őket.
menjetek nappal a városba nyílvános helyre.ebbe belekötni nem nagyon tudnak
Köszönöm a válaszokat!
Először a család kategóriába ment, de nem tudtam elbújni a moderátorok elől.
Már egy ideje chatelünk, el tudunk beszélgetni.
a barátom 4 évvel idősebb mint én, itthon ebből nem volt semmi probléma :) ha jól megvagytok, akkor csak hajrá :D
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!