Miért félek ettől a helyzettől?
14 éves lány vagyok! Apukámnak van egy nővére aki szklerózis multiplex(nem tudom jól írom-e)nevű betegséggel küzd , de már régóta. Elvált van két felnőtt gyereke ,de az idősebbik Angliába van a másik pedig Zalaegerszegen tanul.
A nagynénémet a nagyszüleim gondozzák visznek neki ebédet stb. Akik hiába tartják magukat nagyon jól annak ellenére ,hogy(mind a ketten 78 évesek mamám cukorbeteg , papámnak volt szívrohama tavaly nyáron , decemberben combnyak törése volt tehát eléggé megkínlódtak).
Félek mi lesz ha meghalnak? Aggódom a nagynéném miatt is ,mert semmiképp nem akarják otthonba adni. Akkor nagyon valószínű ha az unokatestvéreim nem jönnek vissza (amit nem hiszek) apukámnak kell gondoznia. Neki is van elég baja . Miért aggódom ezen? Tudom felnőttek dolga , de szerintem normális ha aggódom egy rokonom épsége miatt.
Ez normális? Ha lehet értelmes válaszokat!
Ezen tényleg ne gondolkozz. Hidd el, az élet sok mindent megold.
A felnőttek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!