Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Miért félek ettől a helyzettől?

Miért félek ettől a helyzettől?

Figyelt kérdés

14 éves lány vagyok! Apukámnak van egy nővére aki szklerózis multiplex(nem tudom jól írom-e)nevű betegséggel küzd , de már régóta. Elvált van két felnőtt gyereke ,de az idősebbik Angliába van a másik pedig Zalaegerszegen tanul.

A nagynénémet a nagyszüleim gondozzák visznek neki ebédet stb. Akik hiába tartják magukat nagyon jól annak ellenére ,hogy(mind a ketten 78 évesek mamám cukorbeteg , papámnak volt szívrohama tavaly nyáron , decemberben combnyak törése volt tehát eléggé megkínlódtak).

Félek mi lesz ha meghalnak? Aggódom a nagynéném miatt is ,mert semmiképp nem akarják otthonba adni. Akkor nagyon valószínű ha az unokatestvéreim nem jönnek vissza (amit nem hiszek) apukámnak kell gondoznia. Neki is van elég baja . Miért aggódom ezen? Tudom felnőttek dolga , de szerintem normális ha aggódom egy rokonom épsége miatt.

Ez normális? Ha lehet értelmes válaszokat!

2014. aug. 30. 14:56
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha nem tudjátok gondozni, és otthonba sem akarjátok majd adni, jó pénzért házi gondozót kell felvenni mellé, de ne menj még ennyire előre. Még élnek a nagyszüleid.
2014. aug. 30. 15:05
 2/2 anonim ***** válasza:

Ezen tényleg ne gondolkozz. Hidd el, az élet sok mindent megold.

A felnőttek is.

2014. aug. 30. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!