Nem féltitek a gyermekeiteket az országban kialakult politikai-pénzügyi helyzettől? Az államcsődre gondolok, nem pánikolok, de azért félek.
-auto hitel 20 ezer
lakáés hite(120 ezer)
diákhitel 30 ezer
és akkor még nem ettünk... nullszaltora kis se jövünk sose a hónapba. de ha még egy gyerek lenne plusz bevételünk lenne s akkor pici pénz maradna is csak ezt nehezen látja be a párom s emiatt egy álmomnak kell összetrönie amit nem hiszemm hogy hosszu távon türni fogok
13.50,én is így gondolom,ráadásul közalkalmazott is vagyok,ha visszamennék is dolgozni,nekünk vonnák meg legelőször a bérünket.
Nem tudom,tartsak e a helyzettől,vagy ne,de azért elég forró(volt).
Orbánról nem tudom mit gondoljak,valaha nagy fideszes voltam,jelen pillanatban már nem vagyok az,és sajnos egyetlen pártot sem tartok arra alkalmasnak,hogy vezesse az országot.De itt most nem akarok politizálni,arra ott egy másik fórum.
Én csak azt szeretném,ha a gyermekeimnek legalább olyan nyugodt életük lehetne,mint amilyen nekünk volt eddig,ne legyenek zavargások,háborúk,legalább gyerekkorukban ne..!
7-es, azt sajnos én se tudom biztosra, hogy "kell" menni, nálunk most Anglia a cél, mert angolul tudok, a diplomámat elfogadják ott is, és helyi viszonylatban is elég jól lehet vele keresni. Ha nem így lenne, takarítani vagy szalag mellé állni biztos nem oda mennék ki, ilyen munkára ott már túl sokan vannak.
Viszont mivel nem tudunk azonnal menni, még van időm másik nyelvet is megtanulni, úgyhogy még akár valamelyik skandináv állam is szóba jöhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!