Hogy mondjam meg anyának, hogy mi a baj, ha nem akarom, hogy elmondja apának? Félek ettől az egésztől
Mindent megbeszélnek apával és annyira félek,hogyha ez kiderül,akkor nekem végem.De anya látja,hogy van valami baj és egész nap kérdezgetett,hogy mi az,felakarta hívni a legjobb barátnőmet is már,mert nem mondok neki semmit.
Tudom,hogy ő még talán megértené a problémámat,de apa biztosan nem.Anya pedig elmondaná neki,ez tuti.
Csalódást okoznék nekik,hogyha megtudnák azt,ami bánt.De anya már kikészít,folyton kérdezget,hogy mi a baj és hogy miért nem mondom el neki,amikor mindent megbeszélünk...
Kérd meg Anyukádat, ne mondja tovább a titkodat. Két lányom van, sok mindent elmondtak, de nem osztottam meg a titkukat a férjemmel. Egyben apjukkal is. Vannak női dolgok, amiket egy férfi nem, vagy csak nehezen értene meg. Nem azért, mert buta, vagy korlátolt, hanem mert ezek olyan nős dolgok.
Menstruációt például nehéz elmagyarázni annak, aki nem érintett. Mi nem segíthetünk a problémádon? Talán nem is olyan nagy a baj.
2: Azért én ilyen férfivel nem tudnék jóban lenni.:)
Ha érzéseket, érzeteket szóban átadsz valakinek és nem érti meg, akkor érzelmi fogyatékos.
Orvos is érti a panaszokat, még ha ő maga soha életében nem volt beteg, akkor is.
Lefeküdtem az apám egyik barátjával.Ő volt az első és tisztában voltam azzal,hogy csak egy kaland leszek neki,de megtettem,mert ő olyan 'álompasi' típus,izmos,jól néz ki,intelligens és ad magára(bármit vesz,az márkás és jól néz ki).
Nem az a baj,hogy lefeküdtem vele,hanem hogy azóta ha meglát mások előtt,úgy viselkedik velem,mintha nem ismerne és ma volt egy teniszverseny és én is ott voltam,mert játszott az öcsém és ott volt a pasi is(apával régóta együtt teniszeznek) és a szemem láttára flörtölt más nőkkel.Utána beszélni akart velem,de ott hagytam egy szó nélkül.Hívogatott,de írtam neki egy sms-t,hogy hagyjon békén meg hogy nem akarok vele beszélni.Erre visszaírta,hogy vagy képes leszek felnőni vagy hagyjuk az egészet,mert van jobb dolga is,mint egy hisztis lány után rohangálni.
Ha ezt anyának elmondom és megtudja apa is,akkor botrány lesz.
Ha segítségre van szükséged, mert méltánytalanság történt Veled és egyedül nem tudod megoldani, feldolgozni, akkor nyilván a kiderülés az a lépés, ami segít majd a megoldásban.
Ha botrány lesz, azért lesz, mert botrányos dolog történt.
Ha nem történt botrányos dolog, nem lesz botrány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!