Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is gáz?
Figyelt kérdés
Egy 18éves csaj 15éves fiuval ismerkedik2015. jún. 24. 23:39
3/10 A kérdező kommentje:
Dehogy... nem ismerem szemelyesen.
2015. jún. 24. 23:45
4/10 anonim válasza:
háát nem mindennapos, de ne foglalkozz azzal hogy mások mit gondolnak
5/10 anonim válasza:
Nem. 3 év nem olyan sok. Most fiatalon még persze annak tűnik, de később nem lesz az. Már persze ha összejönnek, és együtt is maradnak.
7/10 anonim válasza:
Gáz. 18 éves szinte felnőtt, a 15 éves meg gyerek :)
8/10 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem gáz. Nem feltétlenül a kor a lényeg, ismerkedni attól még lehet, nincs abban semmi rossz. :-)
9/10 anonim válasza:
szerintem szilárd. egyébként nem az, nekem most egy 18 éves barátnőm van 16/f
10/10 anonim válasza:
Szerintem kicsit sem gáz. A szerelem határtalan, és sok minden nem számít benne. Legfőképp a kor nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!