Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha láthatóan valami bajom van...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha láthatóan valami bajom van és a másik fél leszarja és inkább nem foglalkozik velem akkor azt jelenti nem nagyon számítok neki?

Figyelt kérdés
jan. 10. 01:25
 1/6 anonim ***** válasza:
45%
Meg van mindenkinek a maga élete. Inkább fordítva nézd. Az alap az, hogy nem jár semmi. És ha kapsz valamit az extra, az ajándék.
jan. 10. 01:48
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos. Nem mindenki veszi észre az ilyet. Nem gondolatolvasó. Vagy nem akar indiszkrét lenni és úgy gondolja, hogy majd elmondod, ha van valami, nem akar, nem mer rákérdezni. És sokan nem is szeretnek belefolyni mások dolgaiba nagyon mélyen, mert nem tudják, hogy hogyan kezeljék, mit tegyenek.
jan. 10. 09:43
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is olyan vagyok, mint akit leírt a 2-es és így én is ezt tudom mondani/írni amit ő leírt.
jan. 10. 11:06
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Ne duzzogj. A lehető leggusztustalanabb szokás látványosan kimutatni, hogy "valami bajod van", aztán elvárni, hogy a másik találgasson.

Gondolom ha meg megkérdi, mi a baj, akkor "semmi".

Szólj ha tévedek.

jan. 10. 11:24
 5/6 anonim ***** válasza:
Szóltál neki, hogy bajod van? Csak mert mondjuk egy nyílt törés az látható probléma, a szomorúság nem feltétlen.
jan. 10. 13:39
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, neked tényleg láthatóan bajod van.
jan. 10. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!