Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy kérés az hogy ne járjon bulizni a másik fél egyedül?
Függ a mértéktől. Azért minden pénteken szombaton egy hónapban szerintem sok, én pl igénylem - ha hétköznap nem tudunk találkozni - hogy legalább egy hétvégét szánjon rám is az illető, és nem buli utáni nap, amikor a világát se tudja.
Egyébként, mi úgy oldottuk ezt meg, hogy ő is ment amikor én is, a saját baráti társaságunkkal. Ha egyikünknek nem jött össze, nem ment a másik sem. Nálunk mondjuk ez nem volt kérdés, se kompromisszum kötés, alap volt, kérni se kellett.
A másik, pandémia idején mégis hova jár bulizni ha minden zárva...
Szerintem sem nagy kérés. Én úgy voltam vele, hogy aki ezt nem tudja tartani, azzal szakítanék. De szerencsére nem történt ilyen.
Minek járna egyébként egyedül? Miért zavarná valakit a bulizásban a saját párja?
Szerintem nem mindegy, hány alkalomról van szó. Heti többször teljesen jogosan zavarja a partnert, ha nem akarja magával vinni, de mondjuk havi egyszer meg nem fog belehalni senki, ha a párja csak a saját baráti körével megy el.
Ha meg az a baj, hogy a partner nem igényli a bulikat egyáltalán, a másik meg igen, akkor íme az újabb példa, hogy az osztály könyvmoly jókislányának miért nincs keresnivalója a helyi menőgyerek mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!