Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Facebook ismerkedés, hogyan?
Fiúk, ti mit szoktatok egy olyan lánynak írni, akivel alig ismeritek egymást, de jobban meg szeretnétek ismerni?
Lányok, nektek mit szoktak írni a szinte ismeretlen, vagy teljesen ismeretlen srácok?
Többször is hallottam már, hogy ez és ez fb jött össze, de nem tudom, hogy egy ismeretlennel, vagy egy olyannal akit csak látásból ismersz , hogyan kezdenek el beszélgetni (jó tudom, hogy ráír és elkezdenek beszélgetni), arra lennék kíváncsi hogy mégis hogy indul a beszélgetés, ti mit szoktatok írni, vagy nektek mit írnak?
-Szia
-Szia
-Bujkálnom kell mert a rendőrség körözést adott ki a farkam ellen
-Elrejthetem a puncidban?
Kezdetnek jó ez aztán jön magától
Írj vmi olyat, hogy:
"szia, szimpatikus vagy nekem és arra gondoltam, hogy megismerkedhetnénk, ha van hozzá kedved:)"
Szia!
Leírom általában nekem miket szoktak írni az ismeretlen fiúk:.
Szia! Lenne kedved beszélgetni? Erre ha igennel válaszolnék elkezdődne valami... :D
Szép vagy! Ha akarnék tőle valamit megköszönném és megkérdezném tőle hogy hol lakik stb.
Én 2-szer ismertem meg fiút Facebookon.Egyszer így:. Megböktem.Visszabökött.Majd bejelölt én meg visszajelöltem.Majd rám írt és kérdezgettük egymást erről meg arról.
Majd másodszor ráírtam az egyik fiúra hogy igaz-e hogy az exem osztálytársa.Hónapok után válaszolt. :D De utána azon kaptuk magunkat hogy rég nem az exem a téma és hogy jó barátok lehetnénk...Utána találkoztunk...Nagyon jóba vagyunk. :))
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!