Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mennyit képzeltek bele egy facebook ismerősnek jelölésbe?
Ezen azt értem hogy: Ez tuti azért jelölt be, mert tetszem neki, meg az ilyenek.
Lehet kissé értelmetlen kérdés, de azért szívesen fogadok minden értelmes választ. :)
Nem nagyon érdekel, ha akar valamit szóljon vagy jöjjön oda hozzám.
Ne nekem okozzon felesleges köröket h bejelöl.
Hát először elgondolkozom rajta, hogy miért jelölt be, és persze az is meg szokott fordulni a fejemben, hátha tetszem neki, de én ezt sosem venném 100 százalékra.
Ha szimpatikus az illető akkor visszajelölök neki, de nem várok semmi konkrét dolgot.
Engem egyszer bejelölt egy fiú, majd több időre rá rám írt valami hülyeséggel és kiderült végül is, hogy tetszem neki. Nem lett belőle amúgy semmi, de jól esett.
Persze van olyan, aki csak bejelöl, mert húúú, de menő, ha 3000 ismerőse van, szóval semmit se lehet készpénznek venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!