Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek mennyit számít az önbizalom és a határozottság? Fiúk, ti hogyan szereztetek magatoknak önbizalmat? 19/F
Baromi fontos. Fiú vagyok, de ahogy észrevettem tényleg nagyon sokat lökhet.
Lásd: van egy lány aki a bátyjának tekint (igen, ez rosszabb minta friendzone :D) aztán megmondta hogy korábban tetszettem neki. Amikor rákérdeztem hogy miért, mit látott bennem, azt válaszolta hogy a határozottságomat.. szóval igenis sokat számít.
Önbizalomnak nem kell lennie, elég ha tudod mit csinálsz. Csak döntsd el, ne gondolkozz :)
sokat számít!
nem vagyok lány, de ajánlani szeretnék egy olvasmányt.
Ann Demarais, Valerie White - Első benyomás
van egy new yorki cég, ami a személyközi kommunikáción belül csak az első benyomás művészetére specializálódott. ők írták ezt a könyvet. nagyon szépen ki van fejtve benne minden lépés, esettanulmányokkal amiket az ügyfeleikkel tapasztaltak, önismereti táblázatokkal, stb...
én úgy gondolom segített nekem ráeszmélni, hogyan tehetnék igazán pozitív első benyomást valakiben úgy, hogy önmagamat adom közben :)
nagyon érdekesnek találtam. önismereti szempontból is, ráébresztett dolgokra.
enkóron fentvan. djvu olvasó kell hozzá :)
jó olvasást hozzá! :)
önbizalomhoz sajnos nem tudok hozzászólni. én is keresem még.. :D
Ismerkedésnél nekem nem sok önbizalmam van főleg, ha egyedül vagyok. Azt biztosan értékelném, ha fiú odajön hozzám. Tekintve, hogy semmi kisugárzásom nincs, nem is volt még barátom, de azt bizton állíthatom, hogy kell a határozottság és egy egészséges önbizalom. Fontos a kisugárzás.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!