Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lovaglás "lányos"?
Figyelt kérdés
Egyik nap azt hallottam valakitől hogy a lovaglás a lányok sportja és ha egy fiú lovagol az b*zi... Én hét éve lovaglok és nagyon szeretem. Eddig eszembe sem jutott hogy valaki ezt gondolná. Ha tényleg ezt gondolják akk2015. jún. 20. 22:30
21/24 anonim válasza:
Bárcsak olyan barátom lenne aki szeret lovagolni és együtt lovagolnánk el a napnyugtába
22/24 anonim válasza:
Viszonylag régóta lovagolok (7 éve), hetente többször is. Szerintem formál, és meg is tartja azt. A hátsóra nagyon tud! ;)
Szerintem nem gáz, h egy fiú lovagol.. Sőt, mindenkinek kellene. Nálunk, a lovarában lépten-nyomon lányok vannak. Fiúk meg...nos, nagyon ritkán, de akad 1-2.
Ha szereted, folytasd tovább, és ne érdekeljen senki negatív véleménye!
Ha azt hiszi bárki, h a lovaglás nem sport, ajánlom kipróbálására a 25-30 perces, intenzív futószárat. Valaki?
16/L
23/24 SoundscapeToArdor válasza:
Kérdezze meg a középkori lovagokat, stb., hogy mennyire b*zis.
24/24 ArnoldNemeth válasza:
Azt remelem tudjatok, kedves focisok, hogy a lovaglashoz is hasznalod a labad. Eleg kemenyen , elejetol vegeig. Raadasul a kezedet is, nem western filmekbe vagyunk, hogy rafekszunk a lora azt hello.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!