Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lovaglás "lányos"?
Figyelt kérdés
Egyik nap azt hallottam valakitől hogy a lovaglás a lányok sportja és ha egy fiú lovagol az b*zi... Én hét éve lovaglok és nagyon szeretem. Eddig eszembe sem jutott hogy valaki ezt gondolná. Ha tényleg ezt gondolják akk2015. jún. 20. 22:30
1/24 A kérdező kommentje:
*akkor legfeljebb leb*ziznak csak ez ugy meglepett es kivancsi lennék a véleményetekre. 15/f
2015. jún. 20. 22:32
2/24 anonim válasza:
Akkor ő szerinte Superman meleg volt?
3/24 opened paradise válasza:
Attól függ,hogy min...
4/24 anonim válasza:
Ez egy baromság. Szerintem ha egy fiú lovagol, az nagyon becsülendő és pozitív dolog. Aki szerint b*zis, az egy szánalmas kis majom, aki szerintem csak azért mondja, mert nagyon fél a lovaktól vagy egyszerűen csak nincs lelke.
Én nőből vagyok, és ha lenne két kedves, jóképű, aranyos pasi, és mindkettő nagyon bejönne nekem, és én is bejönnék mindkettőnek, és az egyik lovagolna, a másik meg nem, a lovast választanám.
Egyébként meg sok felnőtt férfi ismerősöm is lovagol, és mind ízig-vérig igazi férfiak és sokkal jobban is néznek ki, mint a nem lovas hímnemű ismerőseim.
Szóval ne hallgass az idiótákra, lovagolj tovább!!
Üdv: egy lovas lány
5/24 anonim válasza:
Nem az csak minden más sportot üző embert nagyobbra tartom
7/24 anonim válasza:
4es , a lovagló ismerőseid mind izig-vérig férfiak?? És miben erősödik meg?? Nem hiszem hogy attól ... , Amugy is , azért hiszik hogy az mert pl: most 7 éve lovagol , 3 éve focizok rendesen szó szerint olyan mintha gyurnék (kemény az edző) persze , összemérnénk , nem olyan erős azt ő régebbota "sportol" (ha lehet annak mondani) azt vonja le hogy selyemfiúaknak valo , nem edződik
8/24 anonim válasza:
Ja meg egy állathoz kötödni .... utálom a legtöbbet
9/24 anonim válasza:
en szeretem
ha lanyok lovagolnak meg:)
10/24 A kérdező kommentje:
Aki lovagol annak csak lovagolni lehet? Járok kondizni de nem éreztem fontosnak kiírni pont a "lovagolni nem is sport, alig erősít" kommentekre várva. Lassan az e-sportot vagy mi az istent is többre értékelik... Habár annyira letojom hogy ki mit mond :) b*zi vagyok a ló miatt? Az vagyok!!! Ekkora homokost még a föld nem hordott a hátán... Ja de mégis, hisz többezer évig csak homokossal volt tele a föld
2015. jún. 20. 23:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!