Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lovaglás "lányos"?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lovaglás "lányos"?

Figyelt kérdés
Egyik nap azt hallottam valakitől hogy a lovaglás a lányok sportja és ha egy fiú lovagol az b*zi... Én hét éve lovaglok és nagyon szeretem. Eddig eszembe sem jutott hogy valaki ezt gondolná. Ha tényleg ezt gondolják akk
2015. jún. 20. 22:30
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
ja , a lovas népek nem is tudom hol vannak pl: hunok , de lovagoltak az a lényeg , meg hát , nem is tudom a **** kik-mik szoktak lovagolni
2015. jún. 20. 23:10
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos a lovaglas egy nagyon elnőiesedett sport, de ez nem azt jelenti hogy női sport!!! Fiu letemre en is lovagolok, sőt oktatom is! Egy nagyon kemény sportról beszélünk! (Persze ez szint fuggo, van aki csak utazik egy kedves iskolalovon, az nem sport) de ha valaki olyan szinten uzi, mint mondjuk en akkor az mar sport!!! Félnyers (azaz, félig lovagolatlan) lovakat lovagolok... (Nem nagyképűségből mondom) tehat ez olyan szintu izommunkat igenyel amit egy kis focista (nem bantas!!!) el sem tud kepzelni. Aki ezt a műfajt, nőies sportnak titulalja az legyen kedves vegyen egy orat valahol! Tudok olyan edzest tartani még olyannak is aki tobb eve nyomja, hogy masnap orul ha meg tud mozdulni... Szoval ha van olyan aki ezt b*zisnak, lanyos sportnak tartja, legyen kedves ÜLJÖN LÓRA!!!! csak egy fél órát... :). 19/F
2015. jún. 20. 23:26
 13/24 A kérdező kommentje:
Oké, a tiéd is egy álláspont, elfogadom. Végülis én tettem fel a kérdést.
2015. jún. 20. 23:27
 14/24 A kérdező kommentje:
A focistának írtam :)
2015. jún. 20. 23:29
 15/24 anonim ***** válasza:
Nem akarok senkit bántani ; én is focizok , amikor nyáron a 40 fokban mondják hogy 30kör (30×400) , nemtudom , nem probáltam a lovaglást , de sztem a legtöbb lovas kidölne a végén
2015. jún. 20. 23:32
 16/24 anonim ***** válasza:
40fokban a napon lovagolni, vágtatni 60nal a homokon ahol 45foknak erzed a homersekletet... Hmm, a foci is kemeny sport, szeretem is, de a lovaglast se nezzuk semmibe. Mindkettoben vannak kevesbe sportos alkatok azert ezt se felejtsuk el. En nem dolnek ki ha most le kene futnom 10-15km-t. Valoszinuleg te sem halnal bele a lovaglasba, viszont legyel akarmilyen izmos, sportos masnap tuti (nagy penzben fogadnek ra) hogy izomlazad lenne, nem is kicsi. 15os valszolonak. 12es voltam.
2015. jún. 20. 23:40
 17/24 anonim válasza:
91%
Újabb női álláspont: szerintem egyáltalán nem nőies sport, régóta lovagolok én is, és gyakran eléggé megerőltető tud lenni... Ebben a sportban az a gyönyörű, hogy egy hatalmas állat hátán ülünk és ügetés/vágta közben felvesszük az ő ritmusát... minden embernek csak ajánlani tudom ezt a mesés sportot: fiúknak, lányoknak egyaránt. És mégegy indok, hogy miért előnyös, ha egy srác lovagol: a legtöbb lány élete szerelmét egy fehér lovon képzeli el ;)
2015. jún. 21. 00:06
 18/24 anonim ***** válasza:

engem is leb-ziztak múltkor, mert én kondiba járok, de csak azért, hogy magamat nézegessem, legalább is szerintük:D

aztán az se zavarta, hogy amikor anyázott is mellé, aztán kapott egyet az arcába, percekig feküdt utána:DD

szard le az ilyeneket

2015. jún. 21. 00:10
 19/24 anonim ***** válasza:
0%
Küzdősportok a legférgiasabbak , engem egy lovaglás sose fog lekötni , ha száguldani akarok ott a motrom , ha állattal akarok lenni ott a kutya ; vele játszani is tudok , mellette van aki utálja a lovakat ( én se szivlelem őket , olyan szinten vagyok hogy aki akar annak legyen de a többit lelőném) ezért is fogom a focinak a pártját , ja meg a foci egy csapatsport , ott tudsz nem kis sérülést okozni a másiknak , ja meg izgalmasabb nézni , játszani meg egyszerübb
2015. jún. 21. 00:50
 20/24 anonim ***** válasza:

A lovaglással semmi bajom nincs és a focival sem a motrok azok szennyezik a bolygót bár ez úgysem érdekli őket...

De a sportbicikli a legjobb.. Vita lezárva :D

2015. jún. 21. 01:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!