Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az rossz ha lassú vagyok lovagló pózban?
Szerintem lassú vagyok, mert eddig úgy próbáltam csak hogy a térdeim a földön vannak a párom mellett. Támaszkodni kézzel a földön is szoktam meg a mellkasán is. De valahogy kicsinek érzem a testem az övéhez, és nem tudok mozogni nagyon, körözni sem. Ahogy megy, az csak annyi, hogy lassan mozgok valahogy.
Tudnátok tippet adni, vagy normális videót linkelni, hogy hogy kellene ennek kinézni?
én guggolni szoktam rajta, sokkal több mindent lehet csinálni, ráadásul gyorsan is
24L
Guggolástól kikészülnek a pasik :)
Bár én úgy szeretem, ha ráülök (de ez csak akkor megy rendesen, ha a pasinak nem nagy a pénisze...) és a csípőmmel körözök, szépen, lassan, közben összehúzom a puncimat. Így is könnyen elélveznek :) Mármint akikkel csináltam, azok könnyen elélveztek így, és az csak két férfi :D
De ha ráguggolsz, és fel-le mozogsz, akkor mikor indulsz fölfelé, húzd össze a puncid a makkján. Imádni fogja! ;) És ehhez gyorsaság sem kell. És még úgy is körözhetsz a csípőddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!