Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Segítség! Mit tegyek? Kinek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség! Mit tegyek? Kinek az oldalára álljak?

Figyelt kérdés
Van két lány barátom (fiu vagyok) ők már több mint 10 eve baratok. A sztori ugy kezdődött hogy más barátaim csaptak egy házibulit, de nem hivtak meg őket. (eddig mindig mindenhova meghivtak csak kezd elegük lenni belőlük). Tegnap nagyon nagy balhét csaptak, egymást szidták és most teljesen összevesztek, nem beszelnek. (mármint a két barátnőm ellen a többi barataim) és olyan rossz ezt látani mert engem is bevettek a beszélgetéseb facebookon, és nemtudom hogy ki oldalán álljak. 😫 szerencsére nem kértek meg h válasszak. Ami most felidegesitett hogy megint egy bulit szerveznek ahova oket megint nem hivjak meg. Én meg el akarom nekik mondani h megint szervezkednek a hátuk mögött, de akkor rájönnének hogy én mondtam meg nekik. Mit tegyek? Maradjak ki az egeszbol? (helyesírási hibákért bocsi, meg fogalmazásomért is)
2015. jún. 20. 15:26
 1/2 anonim ***** válasza:
Maradj ki a dologból
2015. jún. 20. 16:15
 2/2 anonim ***** válasza:
Majd én elmondom nekik
2015. jún. 20. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!