Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan álljak hozzá a csajhoz nemtudom?
Figyelt kérdés
Van egy csaj aki nagyon szerelmes belém, de mindenki egy nagy lotyónak tartja csak hát nem akarom elitélni az alapjan amit masok mondanak elégé rámenös én meg könnyen zavarba jövök és nem akarom hogy kisfiunak higyen még meg félek összejönék vele mindent elmondana a legjobb baratnojenek meg aztis hogy mi volt az ágyban meg ilyenek lányok véleményére lennék kiváncsi ti elszoktátok mondani a baratnötöknek hogy mi volt? még ha a pasi beéget akkor is2015. máj. 28. 19:54
1/2 anonim válasza:
Szia! Először is fontos hogy nem szabad hinned a pletykáknak egyáltalán nem biztos hogy lotyó erről meg tudsz bizonyosodni majd akkor ha már megismerted őt rendesen és osszebaratkoztatok. Hogyha rendes és tényleg nem az akinek masok elmondják őt akkor én a helyedben mindenképp adnék neki egy esélyt. Ellenkező helyzetben pedig nem. Arra a kérdésedre hogy a lányok mit beszélnek meg a baratnojukkel csak személyes tapasztalat alapján tudok beszélni. Én személy szerint az agyjelenetet nem osztom meg Velük és ők sem velem hiszen ez mindenkinek a magánügye. Persze előfordulhat hogy majd szoba kerül de attol sem érdemes tartanod mert ha mindent jol csináltok akkor csak pozitiv dolgokat fog elmesélni rólad. Persze ez személytől függő hogy ki mit oszt meg a barátaival. Én azt mondom sok sikert neked! 18/L
2/2 anonim válasza:
Ugyanaz, amit az első írt nekem is az a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!