Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is marha jól...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is marha jól nézett ki Michael Jackson?

Figyelt kérdés
Én annyira imádom, és annyira sajnálom, hogy nincs már lehetőségem találkozni vele.
2015. jún. 14. 20:21
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:
Hát igen, imádom, hogy olyan lágyan beszélt, például az I Just Can't Stop Loving You előtt is.
2015. nov. 27. 10:49
 32/39 anonim válasza:
Szerintem Michael Jackson marha jól nézett ki imádom annyira jóképű volt!
2016. nov. 15. 19:08
 33/39 anonim válasza:
83%
Fehéren is és feketén is baromi jól nézett ki! IMÁDOM!!!
2016. nov. 15. 19:11
 34/39 anonim válasza:

Nem tudom, hogy olyan szőrőstalpú tehetségtelen, irigy emberkék mit szídják egy tehetséges embert. Attól, hogy kiforgattod mások szavát, nem leszel okosabb. A másik ember életébe könnyű beleszólni, de a saját házad tájékán nem nézzék szét. Másik szemében a szállást a sajátodat a gerendát se veszed észre? Ilyen idióták segítették MJ tönkretételéhez az apjával.

Kérdező, véleményünk 110%ban megegyezik. De Michaelnek csak az orrát meg 83ban a pepsi baleset után a fejét műtőtêk nem?

Szerintem négerként jobb képű volt, de az a nyitott kisúgárzása megmaradt.

2018. dec. 8. 21:13
 35/39 anonim válasza:
Szálkát*
2018. dec. 8. 21:13
 36/39 anonim válasza:

Míg fekete/barna bőrszíne volt, nem lattam előnytelen képet rola!

87-ben kezdett a vitiligo miatt fehéredni/villagosodni.

Bad könyékén barna volt a bőre.

Fehéren se volt rossz, de mondjuk a 40es években eléggé elrondult, mert bantottak abban az időszakban.

50 évesen a This Is It probain nem festett olyan rosszul, csak nagyon vékony.

Billie Jean (thriller időszakban) volt ő a legjobb.

2019. okt. 21. 04:03
 37/39 anonim ***** válasza:
Hozzam o tul oreg.
2021. máj. 15. 06:39
 38/39 anonim válasza:
Az, hogy csodálatos volt - e már nem tudjuk meg sajnos. Szerintem adakozó és kedves lehetett bizonyos helyzetekben, sőt elég sokszor meg lehet, hogy Istenben is úgy hitt, mint egy jó keresztény. Ezért nem lehet elitelni senkit se Hogy a vadjai igazak, azt nem tudni sajnos és mar nem is fogjuk, de ha nem, akkor nyugodjon békében a lelke.......
2022. febr. 7. 20:00
 39/39 anonim válasza:
Lehet....., hogy ártatlan volt, mert most prince Jackson "régi nevén Blanket is jelentett ki érdekes dolgokat.... De ez elég ködös így... Amerikában se tudnánk meg ezt, annak fényében, amiket hallottam láttam.
2022. febr. 7. 20:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!