Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is marha jól...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is marha jól nézett ki Michael Jackson?

Figyelt kérdés
Én annyira imádom, és annyira sajnálom, hogy nincs már lehetőségem találkozni vele.
2015. jún. 14. 20:21
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:
Szia! :)
2015. jún. 21. 18:04
 22/39 anonim ***** válasza:
Tepperant, nem akarlak nagyon megsérteni, de te tiszta hülye vagy xDDDDDD
2015. jún. 21. 19:14
 23/39 anonim ***** válasza:

#22! Biztos vagy benne? Veled is fogok majd találkozni!

Na akkor lesz a nagy csodálkozás!! :D

2015. jún. 21. 21:03
 24/39 anonim ***** válasza:
2015. jún. 21. 21:06
 25/39 anonim ***** válasza:
100%

Szintem mintha csak az én gondolataimat írtad volna le(kérdező)!

Olyan jó érzés olvasni az írásod, hogy másnak is hasonlóan gondolkodik/érez. :)

Én kiskoromban szerettem meg nagyon, bár nem is ismertem úgy hogy ő Michael Jackson...

Csak egyszerűen a zenéje olyan magával ragadó volt, de még inkább azért mert egyfajta gyermeki őszinteség, jóság sugárzott belőle mindig. :)

Sajnos ez is lett a veszte, hiszen rengetegen kihasználták, elárulták ès meghurcoltok.

Ugyan nem is igazán ismertem még, mégis nagyon lesúlytott a hír, hogy eltávozott, aznap végig az Mtv emlékműsorát a kilpjeivel.

Egy nagyszerű embert veszített el a világ, és nagyon sajnálom, sohasem találkozhattam vele élőben. :(

2015. jún. 22. 18:04
 26/39 anonim válasza:
Csodalatos ember kívul belul. Utanozhatatlan.. Szeri trm mindigis nagyon helyes volt..most is az.. ÖRÖKKÉ! LOVEE MICHAEL!
2015. júl. 7. 00:17
 27/39 A kérdező kommentje:
:) Örülök, hogy egyezik a véleményünk.
2015. júl. 7. 10:25
 28/39 anonim ***** válasza:

Látszik hogy ez a 39% os válaszoló nagyon sokat tudhat Michaelről :D na mindegy.Szerintem is mindig nagyon jól nézett ki köszönhetően a kisugárzásának, az aurájának pl.:a koncertjein a legapróbb mozdulatától is ezrek kaptak örjöngőrohamot.Meg persze az igazi szépség belülről jön ő pedig egy angyal volt :) nem hiszem hogy van hozzá hasonló.

Ja és neki volt a legszebb mosolya :)

2015. nov. 24. 21:50
 29/39 A kérdező kommentje:

A mosolyától én is mindig elolvadok, annyira édesen tudott nevetni.

Itt ebben a videóban is olyan ennivaló, 05:08-nál. De az egész felvételen látszik, hogy milyen szerény. A mozgása, annyira drága.

https://www.youtube.com/watch?v=LXY_HIU9CwQ

2015. nov. 25. 17:54
 30/39 anonim ***** válasza:
100%

Ja igen a nevetése...annál édesebb nevetést még nem hallottam.Már a hangja is annyira aranyos és most nem (csak) az énekhangjára gondolok. :)

MJ forever.♥

2015. nov. 25. 18:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!