Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is marha jól nézett ki Michael Jackson?
#22! Biztos vagy benne? Veled is fogok majd találkozni!
Na akkor lesz a nagy csodálkozás!! :D
Szintem mintha csak az én gondolataimat írtad volna le(kérdező)!
Olyan jó érzés olvasni az írásod, hogy másnak is hasonlóan gondolkodik/érez. :)
Én kiskoromban szerettem meg nagyon, bár nem is ismertem úgy hogy ő Michael Jackson...
Csak egyszerűen a zenéje olyan magával ragadó volt, de még inkább azért mert egyfajta gyermeki őszinteség, jóság sugárzott belőle mindig. :)
Sajnos ez is lett a veszte, hiszen rengetegen kihasználták, elárulták ès meghurcoltok.
Ugyan nem is igazán ismertem még, mégis nagyon lesúlytott a hír, hogy eltávozott, aznap végig az Mtv emlékműsorát a kilpjeivel.
Egy nagyszerű embert veszített el a világ, és nagyon sajnálom, sohasem találkozhattam vele élőben. :(
Látszik hogy ez a 39% os válaszoló nagyon sokat tudhat Michaelről :D na mindegy.Szerintem is mindig nagyon jól nézett ki köszönhetően a kisugárzásának, az aurájának pl.:a koncertjein a legapróbb mozdulatától is ezrek kaptak örjöngőrohamot.Meg persze az igazi szépség belülről jön ő pedig egy angyal volt :) nem hiszem hogy van hozzá hasonló.
Ja és neki volt a legszebb mosolya :)
A mosolyától én is mindig elolvadok, annyira édesen tudott nevetni.
Itt ebben a videóban is olyan ennivaló, 05:08-nál. De az egész felvételen látszik, hogy milyen szerény. A mozgása, annyira drága.
Ja igen a nevetése...annál édesebb nevetést még nem hallottam.Már a hangja is annyira aranyos és most nem (csak) az énekhangjára gondolok. :)
MJ forever.♥
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!