Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is marha jól nézett ki Michael Jackson?
Kérdezőnek. Könnyű jótékonykodni a könnyen jött hatalmas vagyonból! Sokkal nehezebb és tiszteletreméltóbb egy szegény adakozása. Mivel nem ismertem személyesen, pontosan nem tudom, milyen ember volt. De egy biztos: jó nagy "majmot" csináltak belőle és ő ez ellen nem tiltakozott! A hírnév fontosabb volt, mint az egyéni élete, hogy emberként élhessen. Nyomorult élete volt!!
A vagyon nem lényeg, mindent itt hagyott...
Könnyű más életéről ítélkezni, hogyha te egy teljesen más életstílussal rendelkezel.
És drágám! Ki mondta, hogy a vagyon könnyen jött?
Ott voltál? Láttad, hogy mennyit dolgozott? Nem! Egyébként meg olvastam, a testőre nyilatkozta, aki egyébként magyar, hogy arra törekedtek, hogy a napi 5 óra alvás meglegyen, nyilván nem szórakozni ment a nap többi részében.
A másik apukám zenész, méghozzá a műfajában nagyon elismert. Ezt már csak abból is le lehet szűrni, hogy játszott a New Yorkban található Carnegie Hall-ban, a spanyol királynak, és nem mellesleg Kínába is többször hívták zenélni. Nem világhírű, és nem is frontember, de iszonyat sokat dolgozik. Alig van rám ideje, mert minden 3.-4. játszik. Állandóan jár a próbákra, stúdiózik, zenét ír. Szóval rendkívül elfoglalt ember. Na most már, ha apukámnak ennyi munkája van, akkor el tudom képzelni, hogy Michaelnek mennyi teendője volt, nem is tudom hány millió rajongóval, és óriási világhírrel.
És ne legyünk már álszentek. Biztos vagyok benne, hogy te sem utasítottál volna el ennyi pénzt. Mellesleg szerintem nem csak a pénzért csinálta, mert az ilyesfajta munkát, ami bár nagyon kemény, nagyon lehet szeretni, látom ezt apukámon is.
Könnyű jótékonykodni könnyen jött pénzből? Egy szegény ember jótékonykodása többet ér? Ki tudnád fejteni nekem ennek az okát? Hidd el, nem jött az olyan könnyen.
Annyira vicces, hogy az emberek ítélkeznek, és végig nem gondolnának semmit.
Az hogy nyomorult élete volt az pedig nem csak abból eredt, hogy a média szétcincálta, bár ez is rengeteget hozzátett.
És végül azt gondolom, hogy mindezek ellenére, nagyon jó, hogy belőle ekkora híresség lett, mert az zenéje, akármikor hallom jobb hangulatot varázsol az életemben. És imádom, amilyen különleges volt.
És még utoljára elmondanám azt, hogy utálom ezt a szemléletet, hogy "Mit ér a pénz, a vagyon, a csillogás, ha aztán minden itt marad?", mert a pénz igenis fontos, nagyon fontos az élethez.
Rendben, neki már tényleg nagyon sok volt belőle. És? Ennél aztán igazán sokkal nagyon problémák is voltak, vannak és lesznek is a világban. Ma is rengeteg ember iszonyatosan gazdag, és nagyon sok van aki szegény, ami ellen Ő is próbált tenni jótékony tetteivel, és mondhatjuk, hogy ha annyira változtatni akart volna a világon, miért nem adott többet. Erre pedig az a válaszom, hogy egy embernek nem dolga megoldani a világ összes gondját, de legalább ő próbált, és ez nem csak a cselekedeteiben, hanem a dalaiban is meglátszott.
Olvasd el az Earth Song, a Heal The World és a Man In The Mirror szövegét, és hallgasd is meg Őket. Nem hiszem el, hogy nem érzed benne, amit közölni akart.
12
Michael Jacksont ne nevezd majomnak! Ő egy nagyon tehetséges művész volt. Hála az ilyen embereknek, mint te, tönkrement az élete. Mindenki csak beszólogatni tudott neki
Ha az elmebetegség fájna, neked a világ összes fájdalomcsillapítója sem hatna, kedves.
Érzem rajtad a vallásosságot, csak sajnos a rosszabbik, kétszínű keresztény fajtából.
Ugyanis vannak azok a valóban keresztény emberek, akik a Biblia tanításait követik, na ők nem irritálóak.
De tudod, az olyanok mint te, akik kereszténynek vallják magukat, de közben elítélnek egy olyan embert, akit nem is ismernek, nem is tudják, hogy mit szenvedett, mit küzdött, márpedig Michael Jackson sokat küzdött, mint ahogy azt a cikkben is olvashattad, ha szántál rá időt.
Sajnálom, hogy ennyire álszent vagy.
Azt hiszed, hogy a hírnév és a sok pénz ördögtől való dolog, pedig nem az. És egyébként attól függetlenül, hogy a halálba nem vihette magával a pénzét, a családjára hagyta, amiért már megérte. Megjegyzem senki nem viheti magával. De nyilván nem fogja szétosztani az egész vagyonát, amiért Ő dolgozott meg keményen.
És amit arról mondtál, hogy fontosabb volt neki a hírnév, mint az, hogy egyénileg kiteljesedhessen, hát az böhöm nagy marhaság. Ugyanis neki a zene és a tánc volt az, amiben kiteljesedhetett, mert ehhez kapott órási tehetséget. Tudod nem mindenki az irodában ülve éli az életét. Az már más kérdés, hogy milyen dolgok folytak a háttérben, amikről nem Ő tehetett.
És tudod mit? Nem érdekel, hogy ki mit mond róla, mert úgy gondolom, hogy egy olyan ember volt, aki a zenéjével, a puszta létezésével nagyon sokat adott rengeteg embernek, és nagyon boldoggá tett és tesz a mai napig rengeteg embert, köztük engem is, mert akárhányszor meghallom bármelyik dalát, és látom, hogy milyen természetességgel táncolt, elfog egyfajta jó érzés, hogy azért van ebben a világban jó, mert Ő jó volt.
És még egy dolog, tudod érzem azt, hogy elítéled Őt, és érzem azt is, hogy hiszel Istenben, de azt nem érzem, hogy aszerint gondolkodnál. Mert ha úgy lenne, akkor megbocsájtanád neki a sok pénzt, vagy bármit, amit elkövetett, bár szerintem nem volt sok rossz tette, csak annyi mint egy átlag embernek. Tudod, én agnosztikus vagyok, és úgy gondolom, hogy a világ bármelyik vallása egy egészen más dologból eredően alakult ki. És azt is gondolom, hogy nem lehet elítélni valakit, ha nem ismered, ha nem kommunikáltál vele, vagy nem láttál bele az életébe. Mert nem tudunk sok mindent, és ha azt hiszed, hogy olyan okos vagy azzal, hogy te azt mondod, hogy nyomorult élete volt, vagy hogy fontosabb volt neki a hírnév, vagy bármi ilyet gondolsz, nagyon tévedsz, mert nem tudhatod.
Én nem szeretnék ellenségességet kiváltani benned, és nem is úgy tekintek rád, csak sajnálatot érzek, hogy nem látod, hogy mekkorát tévedsz az egésszel kapcsolatban.
Tele van az írásod tévedéssel! Nem vagyok elmebeteg, ellenkezőleg: elfogulatlan, tárgyilagos szemlélője eme világnak.
"Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések
A kérdés
Szerintetek is marha jól nézett ki Michael Jackson?
Én annyira imádom, és annyira sajnálom, hogy nincs már lehetőségem találkozni vele."
Már ott hibát követtél el, mikor a tizenévesek párkapcsolata lapon tetted fel a kérdésed!
"... marha jól nézett ki..." Már ez tiszteletlenség feléje, ha marhához hasonlítod. :)
A mások imádata az elmebetegség egy fajtája!
Nagyon rosszak a megérzéseid, mert semelyik vallással nincs kapcsolatom!!
A biblia pedig hemzseg a hibától, mint ahogy általában a vallások!
A hírnév és a sok pénz nem lehet ördögtől való, mert ördög nem létezik, csak a tudatlan emberek fejében.
Az élet nem zenéből és táncból áll!!
Sok más tevékenységi kör létezik az említett kettőn kívül.
Én sem ülök irodában.
Tehetséges ember volt, ez tény. De az élet nem ennyiből áll!
Valószínűleg önmaga ellátására nem lett volna képes!
Mindent készen kapott...
Őt és mindenki mást is kihasználnak a szintén mohó emberek!
Csak pénzt láttak benne, mint a többi hírességben.
Egyébként pedig véletlenek nincsenek, Ő tervezte olyanra az életét amilyen lett!
Valószínűleg nagyon fiatal lány vagy még, tapasztalatok nélkül.
Ezért még nem ismerted fel az egyéni életed értékét!
Bár sokaknak az egész élete önmagán kívül zajlik, nem értette meg a lényeket, kortól függetlenül.
Belőlem nem váltottál ki semmilyen érzelmet sem.
Majd a létezésed egy bizonyos pontján, érteni fogod mire gondoltam valójában! Igen csodálkozni fogsz, csalódás lesz az a tapasztalat majd...
Te is tapasztalni, fejlődni jöttél ide, mint mindenki más.
De nem egyforma "sebességgel" fejlődünk, pedig jelenleg van erre az eddigi korokhoz képest a legnagyobb esély, bár rengeteg a félrevezető pont is!
Minden jót, kislány! Próbáld meg a saját életed élni!!
1.Bírom, hogy elkezdted keresni a hibákat és erre felhozod, hogy rossz kategóriába tettem a kérdést. Ha annyira zavar, akkor tetesd át, nekem tök mindegy.
2.A "marha jó" kifejezést, mint bármelyik más "... jó", például "nagyon jó", "csuda jó", sok ember használja, ez egy kialakult forma, és nem a marhához hasonlítom az illetőt. Mellesleg én egyáltalán nem érzem sértőnek, mikor azt mondják rám, hogy "Ez a lány marha jól néz ki", sőt...
3. Örömmel konstatálom, hogy nem vagy vallásos, bár kicsit érdekes, hogy a tipikus keresztény jegyeket véltem felfedezni az írásodban. Példának okául: az szegény ember adakozása, többet ér, mint a gazdagé, vagy a nagybetűs TEREMTŐ, meg amúgy is. Hidd el, tudom én milyenek a keresztények, ugyanis nagy sajnálatomra két éve egyházi iskolába járok egyéb okok miatt. De ez akkor biztosan a véletlen játéka. Egyetértek veled abban , hogy a Biblia teli van hibával, ez egy kitűnő megállapítás.
4.Az ördögtől valót, függetlenül attól írtam, hogy vallásosnak éreztelek. És nem tudom miért ne használhatnám ezt a kifejezést. Az ördög szerintem sem létezik, se Isten. Mégis indulatszókét gyakran hangzik el a számból az, hogy "Úristen!", de ez mint az imént írtam, csupán indulatszó. Ahogy az ördögtől való is csak egy a nyelvhagyományból megmaradt kifejezés.
5. Ez így van. Az élet nem csak zenéből és táncból áll, nyilván neki sem csak abból állt, de attól még élete nagy részét tölthette énekléssel, és tánccal, főleg mert ez volt a munkája, a szenvedélye, és tehetsége. Apukám is, persze nem csak ezt csinálja, de az ideje nagy részét ezzel tölti, mert ez az Ő egyéni élete. Hogy zenél. És ez nem új keltű dolog. És itt nem az irodán van a lényeg, hanem azon, hogy az egy óriási ajándék, hogy mikor valaki valamiben tehetséges, megélhet abból, amit kapott. Ő ezt kapta.
6.Kifejtenéd kérlek, hogy mit értesz azalatt, hogy mindent készen kapott, és nem lett volna képes saját magát ellátni? Mert ezt sajnos nem értem. Mert mit csinált? Nem dolgozott és nem abból kereste a pénzt? De! Akkor miről beszélünk. Oké, most az, hogy nyilván egy karrier beindításához tőke kell, de nem értem, hogy ez miért jelentené azt, hogy mindent készen kapott. Szerintem ez hülyeség, és csak irigy vagy a tehetségére, és arra, hogy milliárdos lett belőle, csak még magadnak sem mered bevallani, mert az irigység bizony rossz érzés.
7. Persze, a pénz is benne volt, de tök mindegy, mert van olyan, hogy valaki kevésbé tehetségesbe nyomják bele a pénzt, és azt adják el, mintha szupertehetséges lenne, na ez nem valami jó. De nem tök mindegy, hogyha ott van egy ember, aki jól csinálja, amit csinál, van egyénisége, van tehetsége? Szerintem mindegy, hogy csak pénzt látnak benne. De egyébként te ezt honnan tudod? Nem tudod, mert nulla információd van róla, mert nem voltál ott.
8. Az ember élete az esetek túlnyomó részében nem lesz olyan, mint amilyenre tervezi, ezt a szüleimtől is hallom, vagy bárkitől, szóval jó nagy hülyeséget mondtál, újfent.
9.Te aztán igazán tudod, hogy mit tapasztaltam eddig életem során, és egész végig velem voltál, és meg tudod mondani, hogy miken mentem keresztül. Ismered minden egyes gondolatomat, és meg tudod állapítani, hogy én valószínűleg tapasztalatlan kislány vagyok. Biztosan gondolatolvasó vagy. Irigylem tőled ezt a képességet.
10. Nyilván nagyon sok mindent nem tudok a világról, értem ezt nem csak az általunk érzékelt világra, hanem úgy egészében. És még sok különböző tapasztalat fog érni engem. De higgy nekem, sokkal többet tudok annál, amit te gondolsz, hogy tudok.
Látszik, hogy nagyon azt hiszed, hogy felettem állsz, hogy te már szuperszonikus és extra bölcsen titokzatosan megjegyzed nekem, hogy a létezésem egy pontján megértem majd, hogy az Egymilliárd Éves Bölcs, aki olyan mértékű információval rendelkezik e világról (ez lennél te! :D), mit mondott.
És ne félj, élem én a SAJÁT életemet, méghozzá nagyon tartalmasan.
Hasta La Vista! Au revoir!
Ha nincs Isten vagy Teremtő, akkor Te honnan vagy? Jól fogalmaztál! Vélted. De a vélelem nem a tárgyilagos valóság. Ahhoz, hogy értsd a MINDENSÉGET,nem jó a vallásosság, mert elfogulttá tesz.
Nem kerestem a hibákat, csak viccnek szántam, azért van ott a mosoly jel. Ilyen :).
Továbbra is fenntartom azt a kijelentésem, hogy tapasztalatlan vagy még, és akár az is maradhatsz még 80 évesen is! Nem kizárólag körfüggő. Látok én sok 60-70 éves tudatlan embereket! Semmit sem értenek a valóságból...
Te fogod érteni?
Majd találkozunk egyszer!
Szia, kicsi lány! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!