Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez gáz szerintetek?
Figyelt kérdés
Barátomat sok lány megnézi a strandon.
Tudom, hogy nem csalna meg, de emiatt nem nagyon szeretek vele fürdeni járni.
15/L
2015. jún. 14. 14:10
1/4 anonim válasza:
Túl komolyan veszed a kapcsolataidat.
2/4 anonim válasza:
Én barátomat is meg szokták, de nem zavar :)
Úgyis az enyém
16/L
3/4 anonim válasza:
Ha megnézik az azt jelenti hogy jó pasi, örülj neki :) Amúgy is látják hogy ott vagy, van barátnője, a 95% csak nézegeti, nem próbálkozna be nála. A maradék 5% meg nem hiszem hogy olyan típus aki kéne a barátodnak, még akkor se ha te nem lennél...
4/4 anonim válasza:
járj csúnya fiúval, engem azért néznének meg mert csúnya vagyok :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!