Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bejövök neki, de mi lesz...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejövök neki, de mi lesz élőben? Többi lent

Figyelt kérdés

Hétfő óta beszélgetek egy velem egy idős fiúval facen. Tök rendes, mindig ír puszi fejet meg szívecskéket, talizni is akar már. Jövőhéten fogunk, mert barátnőm ballag és meg vagyunk hívva. Fb-n, írta már nekem hogy "élet". Már két barátnőm is megkérdezte tőle hogy tetszem-e neki, és mindkettőnek azt válaszolta hogy igen. Nekem még nem mondott erről semmit. De már azt is megkérdezte, hogy ha élőben talizunk kap-e puszit tőlem. Tegnap este furán viselkedett, miután legjobb barátnőm fb-n megkérdezte tőle hogy bejövök-e neki. Elutasító volt velem, és hirtelen elköszönt, szóval este már nem is beszéltünk tovább, pedig még tegnap reggel megígérte hogy este fent lesz velem és beszélgetünk. De ma reggel már írta hogy, bocsássak meg neki a tegnap estiért, meg hogy nem lesz többé ilyen.

Viszont még csak képen láttuk egymást, élőben nem. Képen nem a leghelyesebb, de nem is a legrondább, szóval a kettő között van. Nekem is bejön egy picit, így amennyit már tudok róla, de rettentően félek hogy élőben mi van ha elrontok valamit? Vagy ha élőben nem fog egyáltalán tetszeni?

És az sem valami túl jó, hogy ugyan akkora mint én magasságban. Nekem mindig is a tőlem magasabb fiúk jöttek be, és ezt most úgy sajnálom hogy akkora mint én..:c bár azt mondta hogy nem baj mert legalább elér, csak nem tudom mire értette ezt :D

Annyiban nyugodtabb vagyok, hogy úgy van hogy legjobb barátnőm is jön a ballagásra, meg hogy nem úgy talizunk a fiúval hogy csak ketten vagyunk, hanem sok ember lesz körülöttünk. De tényleg félek hogy élőben már nem is lesz olyan jó...:(

Hogy próbáljak meg nyugodt lenni? Kérlek segítsetek..

2015. jún. 7. 21:24
 1/7 A kérdező kommentje:
Ja és annyi kimaradt, hogy sokat gondolok rá, szinte egész nap, mert már nagyon várom a talit, és hiányzik mikor nem beszélünk. És már kaptam tőle becenevet is, pl. Angi, és ő úgy hív hogy Angika. De amúgy nem az a nevem:)
2015. jún. 7. 21:27
 2/7 anonim ***** válasza:

Legyél ugyanolyan, mint amikor fb-n beszélgettek. Ha tetszel neki és a társaságod is szereti, akkor nem hiszem, hogy élőben nem fogsz neki tetszeni.

Nekem is volt már ilyen, hogy fb-n ismerkedtünk meg, előtte sosem láttuk egymást. Nekem is megfordult a fejemben,mi lesz ha élőben nem tetszem neki, de nem görcsöltem rá erre, és végül jól sikerült a találka...csak még jobban megtetszettem neki :)

2015. jún. 7. 21:34
 3/7 A kérdező kommentje:
Annyit tudok hogy mindig mosolyogni kell:D
2015. jún. 7. 21:35
 4/7 anonim ***** válasza:
igen, azt szeretik a fiúk :)
2015. jún. 7. 21:37
 5/7 A kérdező kommentje:
Meg hogy illatos legyen a hajam meg ilyenek...a hajamat is parfumozom majd😂
2015. jún. 7. 21:40
 6/7 anonim ***** válasza:
igen, legyél csinos, mosolygós és önmagad, akkor nem lesz gond :)
2015. jún. 7. 21:43
 7/7 A kérdező kommentje:
Remelem:/ koszonom:)
2015. jún. 8. 06:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!