Facen levelezgetés, célozgatás arra hogy bejövök neki, élőben kedvesség de ennyi. Miért?
Ha élőben találkozunk kedves, flörtölgetünk stb. Ha írtam neki facen nagyon kis kedves volt, szórakoztató, érdeklődő, napig egyfolytában levelezgettünk. De ennyi. Randira sem hívott, semmi ilyesmi.
Miért?
Ez egy nagyon könnyű kérdés mivel megadtad a korotokat a nemeteket és a megismerkedésetek óta eltelt időt így akár egy sereg gépelő majom is válaszolhat rá. :)
sdfasdfarhgoagopajgioasdpjgiojaiugjaugip na ugye?
arról nem is beszélve h mi ismerünk téged és őt is így mindenféle különösebb gond nélkül kitalálhatjuk hogy mi jár a fejében de az már csak hab a tortán hogy ennyi információt adtál meg róla..
oké irónia off: ez a kérdés meg mi a ...?
legalább valami távpontot adnál..
Én vagyok a lány. Idősebb vagyok tőle.
Hát úgy volt hogy ha találkoztunk ő szólított meg, kérdezgetett stb. Ő jelölt be ismerősnek facen. De én írtam neki 3szor is előbb. Egyszer volt írtam neki hogy na megyek aludni jó éjt neked. És akkor írta hogy "Oké, holnap folytathatnánk ha gondolod." mondom okés, majd írj vagy ilyesmi. És másnap reggel írt hogy "Na szia, jó reggelt, itt vagyok." és akkor folytattuk a levelezést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!