Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A fiúk is olyanok mint a lányok?

A fiúk is olyanok mint a lányok?

Figyelt kérdés
Ha mondjuk egy új társaságba csöppenek,és tetszik több fiú is,de aki a legjobban,nem annyira kedves,mint aki kevésbé . Nálunk , lányoknál annyira nem fontos a külső.A fiúk is olyanok,mint a lányok?Hogyha valaki megtetszik neki valaki nagyon,és annyira nem kedves , akkor összejönnek egy csúnyább , de aranyosabb lánnyal , vagy nekik inkább a külső számít sokat?

2013. aug. 14. 18:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Jah.Nekünk is van puncink :O
2013. aug. 14. 19:00
 2/12 anonim ***** válasza:
ez eléggé általánosítás, mindenki másmilyen és más a fontos
2013. aug. 14. 19:00
 3/12 anonim ***** válasza:
Figyi, ha belecsöppensz egy új társaságba rohadtul nem fogod tudni, hogy ki a kedves és ki nem, hanem eldöntöd ki tetszik neked külsőre. Nemtől függetlenül. Utána már változhat a véleményed nemtől függetlenül szintén.
2013. aug. 14. 19:01
 4/12 anonim ***** válasza:
Am meg minden ember más és más.Nem lehet nemre lebontani kinek fontosabb akülső.
2013. aug. 14. 19:01
 5/12 anonim ***** válasza:
66%

"Nálunk , lányoknál annyira nem fontos a külső"

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!

2013. aug. 14. 19:05
 6/12 A kérdező kommentje:
nekem szemelyszerint nem az.
2013. aug. 14. 19:05
 7/12 anonim ***** válasza:

Hááát, ha engem kérdezel, saját tapasztalat alapján minden társaságban (ami nem túl nagy) van valami rangsor, hogy ki a legjobb pasi és csaj. Mindenki tudja-érzi látja.

Igen, ahogy írtad, a lányok beérik általában a kevésbé jobb pasival is, ha megfelelő duma megvan mellé, mert ott még úgy érzik, hogy lehet is esélyük, a legjobb pasinál meg úgyse...

De a srácok általában mindig a legjobb csajra másznak rá. Akár van esélyük, akár tök egyértelmű, hogy semmi.

Aztán általában a legélelmesebb srác, amelyik először jön rá, hogy amúgy a legjobb csaj nem is akar senkit, csak élvezi a rivaldafényt, és a csillogást, bepróbálkozik a második legjobb csajnál, és így neki relatív sikeres lesz az estéje.

De amúgy először mindegyik a legjobbra rabol rá.

Én ezt így figyeltem meg. :D De ez csak a saját tapasztalatom.

2013. aug. 14. 19:06
 8/12 anonim ***** válasza:
Is-is. Néhány pasit csak a lyuk érdekli, ők l@sz@rják a kedves aranyos lányt, és válasszák a szépet, de vannak olyan pasik akiknek több kell mint egy lyuk.
2013. aug. 14. 19:06
 9/12 anonim ***** válasza:
ha jelentem,vajon törlik?
2013. aug. 14. 19:09
 10/12 anonim ***** válasza:

Nem.

A lànyok inkább hajlamosak mind a legjobb/legnagyobb hangú fiúra rámozdulni egy társaságban.

A fiúk "felosztják" maguk közt a lányokat.

2013. aug. 14. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!