Fiúk de akár lányok is, nektek mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Mi a véleményetek egy olyan lányról akinek van egy kis szépséghibája,hogy az első két foga egy kicsit nagyobb.Elitélitek az olyat?2013. aug. 12. 21:58
1/10 Sir Sarcasm válasza:
Elítélni a bűnözőket szokták :D amúgy nem, nem zavar az ilyesmi, ha csak nem extrém a dolog.
2/10 anonim válasza:
hát attól függ mennyi az a "kicsi" esetleg fotó?
3/10 anonim válasza:
nem, mindenkinek van egy kis szépséghibája... aki meg egy ilyen kis apróság miatt elítél egy BUNKÓ!
4/10 anonim válasza:
miért ítélnénk el?
másoknak meg görbe orruk,csúnya lábuk,idegesítő rokonai vagy partnerük van,nem hiszem hogy a fogak lennének a legnagyobb szépséghibák
6/10 anonim válasza:
Dehogyis! Az én fogam se tökéletes ( sőt nagy az orrom kicsi a szemem es helyenként pigmenthiányos vagyok). Mégis van pasim. Aki azt mondta hogy fel se tűnt neki a fogprobléma csak amikor felhívtam rà a figyelmét
7/10 anonim válasza:
Mondjuk most gondolkozom hogy a sokmásegyéb mellett még szép h nem tunt fel neki... :-(
8/10 anonim válasza:
Maximum megkínálom a lónak vett zabbal is.
9/10 anonim válasza:
van egy pókom a sarokban, kiharapnád?
10/10 anonim válasza:
Ne az apró hibákra összpontosíts, mert akkor mások is arra fognak. Azzal foglalkozz, ami szép magadon. Nekem pl fordított harapásom van (az alsó fogsorom kijjebb van, mint a felső), viszont a szememre mindenki azt mondja, hogy gyönyörű. Egyszerű: egy kis sminkkel a szemem hangsúlyozom, így oda terelődik a figyelem, és szinte észre se veszik, hogy a fogaim nem úgy állnak, ahogy kéne. Remélem tudod hasznosítani a válaszom. Ja és a kérdésedre felelve: nem, nem ítélem el :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!