Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok! Nektek milyen testfelé...

Lányok! Nektek milyen testfelépítésű fiúk jönnek be?

Figyelt kérdés

1.Inkább az ilyen szálkás izomzatú fiúk, vagy csak simán vékonyak.

2. izmosabbak de nincs kocka hasuk (inkább pocakjuk van) meg több hús.

3. nagyon izmos,nagydarab kocka hassal.

előre is köszönöm :) kort is írjatok kíváncsi vagyok :)

2013. aug. 11. 08:18
 1/9 anonim ***** válasza:
nekem bejon h kigyurt a pasi, van egy kis kockahasa stb. de ne legyen ilyen izomagy fele mer az meg tulzas sztem. szoval kockahas: igen, jo hatizom: igen, es jo bicepsz: igen. az h csupa izom legyen azt nem szeretnem xD
2013. aug. 11. 08:22
 2/9 anonim ***** válasza:

2., vagy 3.

Szeretem, ha nálam azért erösebb... :D

(de nem hájas)

2013. aug. 11. 09:09
 3/9 anonim ***** válasza:
A pocak nem annyira jön be, inkább a szálkás, kicsit izmos, sportos alkat tetszik. A nagyon izmos, kigyúrt test sem tetszik már nekem.
2013. aug. 11. 09:32
 4/9 anonim válasza:

Hát nekem bejönnek az izmosabb fiuk is a kocka has ha van akkor jó ha nincs akkor is jó!Lehet vékonyka is de ne pálcika ember :P

14

2013. aug. 12. 19:26
 5/9 ivilicious ***** válasza:
az izmos macik :)
2013. aug. 14. 09:16
 6/9 anonim ***** válasza:
2. Nelem nem fontos, hogy egy fiúnak kockahasa legyen. Nekem csak az fontos, hogy érezzem, mellette biztonságban vagyok mert meg udja védeni magát és engem is. Nekem csak ennyi kell.
2013. aug. 14. 09:33
 7/9 anonim ***** válasza:
6-os vagyok. Bocsi. Az lemaradt, hogy 16 vagyok
2013. aug. 14. 09:35
 8/9 A kérdező kommentje:
Semmi baj értem :D hát nekem nincs kocka hasam de annyira nagy "pocakom" sincs de van izom a karomon :) csak azért vagyok kíváncsi mert a mai világban mindenki az ilyen full vékony csávókra bukik meg "swaggerek"-re :/
2013. aug. 14. 09:41
 9/9 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy hogy nézel ki.Az első benyomás a nőknél változatlan.Ez szinte náluk paradigmaváltást igényel.Az első benyomás viszont lehet alaptalan pletyka.És mégha jó is az első benyomás,azt is bármikor "elronthatod",csak te éppen nem fogod tudni,hogy mivel.
2013. aug. 14. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!