17-20 éves fiúk! Nektek milyen lányok 'jönnek be'?
Figyelt kérdés
Külső, belső tulajdonságok alapján.2013. aug. 7. 14:58
1/13 anonim 

válasza:

Hát akik kinyitják az ajtót, és bejönnek.
3/13 anonim 

válasza:

Volt 5-6 kérdés, most még is mit vársz? Van közel 4 milliárd nő, de nincs két egyforma.
5/13 anonim 

válasza:

Nem facebook-on élő,nem folyton bulizó/piáló,normális lányok.
18/F
6/13 A kérdező kommentje:
Elnézést, majd keresek ilyen kérdést, csak most öt oldalt átböngésztem és nem találtam. Nem fogok senkit lepontozni, igazatok van.
2013. aug. 7. 15:05
7/13 anonim 

válasza:

rendes jó fej,kicsit humoros,aranyos,ne cigizzen,alkoholizáljon,stb 19/F
8/13 Froncsi 

válasza:

Alacsonyabb lányok, szélesebb csípő, mellméret lényegtelen, szem-, hajszín lényegtelen. Arcot nem fogok jelemezni, mert baromság lenne.
Ne játsza meg magát senki előtt, legyen őszinte, ne adja magát könnyen (de azért ne vigye túlzásba). Ne legyen csöpögős romantikus, ne legyen nyomulós, és Isten óvjon a féltékeny nőktől!!!
Most kb semmivel nem vagy előrébb szerintem ezzel a válasszal :D
De te kérdezted
9/13 A kérdező kommentje:
Miért ne lennék? Ha egyszer megkérdeztem, kíváncsi vagyok a válaszokra, nem?
Csak tudni szerettem volna, milyen lányok a... kapósabbak, ha szabad így mondanom. Kíváncsiság.
2013. aug. 7. 15:23
10/13 anonim 

válasza:

Én szörnyen válogatós vagyok, ha meglátok egy hibát csak arra tudok koncentrálni. Így sajnos semmilyen :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!