Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm 15 éves és teherbe esett, elmondjam valakinek?
Sziasztok a legjobb barátnőmről van szó, mindketten 15 évesek vagyunk. Ő most jár egy idősebb fiúval.
Én próbáltam lebeszélni mindig a szexről, de hát nagyon belezúgott abba a srácba (a srác 21 éves) és már 4 hónapja rendszeresen szexelnek. Délután, suli után a fiúnál, mert neki már saját lakása van.
A barátnőm a múltkor elhívott beszélgetni és zokogva mondta hogy kimaradt a menzesze, tesztet is csinált és pozitívat jelzett, pedig szerinte mindig védekeztek rendesen gumival, nekem legalábbis ezt mondja.
A barátnőm el akar menni abortuszra de úgy, hogy nem akarja, hogy a szülei tudjanak róla. De még orvoshoz sem ment el. Nekem sír de én nem tudom mit csináljak, azt mondja, a szüleinek biztos nem fogja elmondani.
Mit tehetnék én, hogy tudnék neki segíteni? Szóljak a szüleinek ? De akkor megutálna. De egy idő után úgyis el kell mondania a szüleinek, mert csak úgy mehet abortuszra, nem? Viszont attól félek hogy csak túl későn szólna, és kicsúszna az időből.
A szülei egyébként azt sem tudják, hogy járt ezzel a sráccal!!
Kérlek segítsetek...
menj el vele nőgyógyászhoz, ő majd tudja mit kell tenni
egyrészt elmondja neki a lehetőségeit, tanácsot ad és majd ő meggyőzi, hogy mondja el a szüleinek, mert muszáj
mindenképp meg kell tudniuk, de jobb lenne ha ő vallaná be
próbáld meggyőzni, ha magától utána se akarja
az abortusz nem valami mókás dolog
mit szól ehhez a 21 éves pasija?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!