Doree22 kérdése:
Egy lány dicsekedett nekem azzal, hogy 20ezerért fekszik le fiúkkal.14évesen. Elmondjam az igazgatónak az iskolában, vagy a szüleinek vagy valakinek?
Figyelt kérdés
2013. aug. 14. 16:23
1/15 anonim válasza:
biztos nem igaz, csak úgy mondta
3/15 anonim válasza:
Még ha csak úgy mondta, akkor is mondd el. (Persze valami bizonyíték jó lenne.) Hadd szívjon a kis ribizli! :D
4/15 anonim válasza:
Még jobb, ha a rendörségre szaladsz feljelenteni. Vagy ez az egész csak kamu, te akarod magad igy reklámozni?
5/15 anonim válasza:
Szerintem a telefonszámát írd le gyorsan:D
6/15 anonim válasza:
Add meg az elérhetőségét! Van egy felesleges 20-asom
7/15 anonim válasza:
Az jó sok pénz, nem aprózza el. :D Gondolom akkor felnőttekkel fekszik le mert nem teremnek minden bokorban a 'deák'ok:D
8/15 anonim válasza:
Lehet csak hazudozik össze vissza.
De azért mondhattad volna: Akkor te nem vagy egy olcsó qrva...
Egyébként aki kapható erre, az olcsóbb általában.
Van ask.fm-en egy csaj, aki 17 és 7-8 körül már bármit vállal.
Érdekes mód ezek a csajok mind úgy adják elő, mint aki kényszerből csinálja.
9/15 anonim válasza:
Szerintem szállj be a bizniszbe, te szerezz pénzes kuncsaftokat, akik többet fizetnek és állapodjatok meg hogy ki hány százalékot kap a bejövő pénzből
10/15 anonim válasza:
Gondold végig, mi lesz, ha elmondod.
Tegyük fel, valaki előveszi a kislányt, hogy mégis mi ez. Akkor ő tagadni fog, és azt mondja, az egészet kitaláltad. Semmi sem lesz a kezedben, senki semmit nem tud majd tenni.
De kiderül, hogy beköpted, és onnantól lesz egy ellenséged. Gondold végig, akarod-e ezt a lányt ellenségnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!