Elmondjam valakinek a többi lent?!
Figyelt kérdés
Tudom hogy már nincs suli de engem mégis zavar valami. Elmondom h mi: Utolsó héten történt 3 pasi 1-ik osztály társamat(lány) bevitték a lány vécébe és nem engedtek be senkit azt is kiküldték aki bent volt a pasik egy doboz cigit kértek a csajtól de nem adott nekik ők szegény csaj megújjazták és még szűz volt.Minden tiszta vér volt engem nem vettek észre h bent vok mikor ki jöttem láttam hogy az egyik befogta a száját a kettő meg felváltva újjazta. nekem is befogták a számat és azt mondták h ne merjek senkinek se szólni mert nem lessz jóvége vagyis meg fenyegettek.ki engedtek és a csajtól elvették a cigit.szegény lány minddig féltőlük és a ballagásra se mert eljönni nem mert ő se szólni senkinek.mi tévők legyünk? 17/L2013. jún. 28. 18:49
1/10 anonim válasza:
Menjetek a rendőrségre és jelentsétek fel őket.
2/10 anonim válasza:
NE HAGYJATOK ANNYIBAN!!! Szegeny lany min mehetett keresztul! Ennyit megerdemelnek azok a rohadekok...!Menjetek el es jelentsetek fel oket a rendorsegen. A fiuk elbiztak magukat es meg kitudja hany artatlan lannyal fogjak ezt tenni, mert senki nem tesz ennek erdekeben semmit. A lany tudja, hogy min ment keresztul es szerintem senki sem akarja azt, hogy a fiuk megusszak szarazon.
3/10 A kérdező kommentje:
ahoz képes meg sajnáljuk őket a csajjal együtt.:// más megoldás nincs?
2013. jún. 28. 19:14
4/10 anonim válasza:
Nem, mert ezek őrültek. Ha a lány fél tőlük, hogy sajnálja őket? Jelentsétek már fel őket!
5/10 anonim válasza:
Ne sajnáljátok őket. Minél hamarabb feljelentitek, annál jobb. Látleletet is kellet volna azon frissiben vetetni.
Gondoljatok arra, hogy ezek képesek mással is megcsinálni ilyesmit, vagy még rosszabbat, ha nem jelentitek fel őket!
6/10 anonim válasza:
Az osztályfőnöknek, vagy igazgatónak kell ilyen esetben szólni. Ők megteszik a szükséges lépéseket. Ez azért durva kínzás ami történt. Ha ennyiben marad, akkor vérszemet kapnak a fiúk és legközelebb még durvább büntetést fognak kiróni valakire. Lehet te leszel a következő. Ilyen dolgot egyébként sem szabad elhallgatni. Még felelősségre is vonhatnak téged is.
7/10 anonim válasza:
Mindenképpen szólj az osztályfőnöködnek!!! Az ilyen szemétség nem maradhat következmények nélkül, mert bármelyik lánnyal megtörténhet! Sajnos akár Veled is!!!
8/10 anonim válasza:
sajnáljátok? ŐK SAJNÁLTÁK A LÁNYT?
Ilyen f******* g*** b*** r******okat azzal büntetnék, hogy kiherélném őket, diótörővel!
Ahogy tudtok, irány a kapitányság! Plusz gondolom igazolni is kell, hogy tényleg erőszakos behatolás történt, vagyis nem kért megujjazás szüzen.
Minél előbb a sitten kell lennie az ilyeneknek, ezzel akár életet is menthettek!
9/10 anonim válasza:
Szemérem elleni erőszak történt és zsarolás. Feltétlenül meg kell mondjad legalább a szüleidnek. Ezek az állatok ha nem tesztek semmit gátlástalanul folytatni fogják a bántalmazást. Nem is értem milyen kapcsolat van manapság a gyerekek és a szülő között. Azonnal el kellett volna mondani a szülőknek, tanároknak. Ez amit leírtál kínzás és kegyetlenség. Meg kell kapják méltó büntetésüket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!