Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi legyen ezek után?
A legjobb haverom bátyjával egy kicsit összegabalyodtunk ittas állapotban, előtte kb egy héttel szintén ittasan már elcsattant egy csók, de ellökött.
Most kicsit fúj rám. Mit tegyek? Hagyjam majd kisértődik?
Én sem vagyok meleg, nem is akarok tőle semmit, itt a lényeg azon van, hogy most mérges, gondolom azt hiszi, hogy emiatt megváltozik a kapcsolatunk. Pedig nem, szórakoztunk és pont.
Nem szexeltünk.
a címkék alapján nem biztos, hogy hetero gabalyodásról van szó.
Tisztáznád ezt, Kérdező?
Mert ha fiú vagy, ahogy a legjobb barátod bátyja is, akkor nem csak amiatt lökhet el, hogy van valakije...
Szerintem kár azzal foglalkozni, hogy most milyen értelemben gabalyodik valaki.
Nézzük a helyzetet. Alapértelmezés szerint adott egy lány, akinek nincs pasija, mert csak egy legjobb haverja van.
Szabadfordításban: Van egy srác az életében akivel soha nem akar majd lefeküdni, de tetszik neki, hogy elmegy vele mindenhova és bármit elmondhat neki.
Nos van ez a srác, akinek van egy bátyja, akivel összefutott (???) egy szórakozóhelyen a kérdező, jól berúgtak és a leányzónak tetszik a srác.
No csak ugye van egy bibi. A bátyuska tudja, hogy a leányzót szereti a öcsike, és teljesen oda van érte, de a leányzó, meg az öcsikét hivja el mindig amikor bulizni kell, de valahogy mindig a bátyus körül köt ki amikor az öcsike épp nem figyel oda.
Szóval kérdező. Ha a bátyuska ellök, lehet ő tudja azt amit te is, csak ép nem vszel tudomásul, hogy a legjobb barátod, az öcsike az szeret téged, és rólad álmodozik otthon. Ha nem tudod, jó lenne megkérdezni és ha neked is bejön akkor vele kavarj, ne a bátyussal. Ha viszont nem jön be az öcsike, akkor a bátyust is felejtsd el, mert nem fog közted és a testvére közt választani. Azaz fog, de akkor te húzod a rövidebbet.
Nem, nem hetero. Én nem teszek különbséget férfi es nő között.
A történetben mindenki fiú és senki sem meleg, csakhogy ezt tisztázzuk. Beb@ szna ha haverom szerelmes lenne belém :D
Vagyis haverom bátyjáról nem tudom, hogy meleg e, de kétlem. A csókot én kezdeményeztem, de ő nyúlt be később a gatyámba.
de vicces, hogy a válaszolók mennyire nem vágták, h fiúkról van szó :DDD
sztem no para, ha tudnád hány lány, vagy fiú haverommal gabalyodtunk össze, nem számít, egyikkel se lett több, csak piásak voltunk, vagy be voltunk állva és ennyi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!