Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ballagás után lefeküdtem a töritanárommal, ő azt akarja, hogy komoly legyen, én nem tudom mit tegyek? 18/l
Erről most eszembe jutott az én töritanárom meg hogy én vele... Fujj-fujj :D
17L
Az én töri tanárom...hát...elég szexi. Benne lennék.
Valami oka csak van, hogy lefeküdtél vele. Ha kaland kellett, mondd meg neki. Ha 18 vagy, akkor...még tanít? Vagy már nem?
Jaa....nem tanít.
Akkor főleg mondd meg neki simán. Ne stresszeld magad emiatt. Lépj tovább, ha készen állsz.
Miért feküdtél le vele?
Tényleg a lányok 60%a ilyen ösztön lény és utána nem tudja h mi van.
Ne légy gáz.
Ja már az vagy.
Persze, hogy azt akarja, hogy komoly legyen. Gondolom, van annyi idős, mint az apád. Kinek ne kellene egy komolytalan kislány?
Hát jobb, ha ez nem derül ki. A tanárt azonnal ki is rúgnák valószínűleg a munkahelyéről.
Persze lehet több is belőle titokban, ha neked is szimpatikus. Gondolom az, különben nem feküdtél volna le vele. :) Ő hány éves amúgy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!