Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudassam egy lánnyal (az osztálytársam) azt, hogy nagyon tetszik nekem?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik de nem merem megmondani neki. Próbáltam "hülye" kérdésekkel (pl:olyat kérdeztem amire tudtam a választ de ő nem tudta hogy tudom) elkezdeni a beszélgetést hogy legyen indokom miért írtam neki, válaszol is de szerintem csak azért mert nem kar bunkó lenni. Érdeklődtem iránta de csak "szürkén" válaszolt nem kérdezett vissza, semmi néha küldött egy smilet (és persze meg voltam lőve hogy hogyan folytassam. (ebből az jön le hogy nincs esélyem nála de néha azt is érzem hogy van) Mikor mentem le a terembe szólt hogy várjam meg meg is vártam annyit kérdezett hogy ki mondta hogy le kell menni de jött mellettem a lépcsőn, mire felhoztam volna egy témát elkezdett gyorsítani szinte ott hagyott, nem szólt semmit sem. Teljesen összekevert..2015. jún. 2. 16:31
31/44 anonim válasza:
Igen, próbáld azzal, hogy kikéred rengeteg dolgoban a véleményét. Nem írhatja mindenre a szürke kis szavait... Tudasd vele, hogy fontos a véleménye, és érdekel is.
32/44 A kérdező kommentje:
Nem érzi úgy hogy letámadom ha egyszer csak rátérek hogy emlékszel mikor kérdezted miért számít a véleményed azért mert nem vagy átlagos lány számomra stb. ? Ez így kb jó lenne nem? Csak erre hogy reagálhat?
2015. jún. 6. 18:42
33/44 anonim válasza:
Épp ez lenne a lényege! Hogy törd meg az egész kis szürke beszélgetések ritmusát, és valahogy/valamivel váltsatok... Mert így ebből, hogy te próbálkozol az átlagos kérdésekkel, Ő pedig csak az egyszavas válaszaival lerendez, nem fogtok soha előbbrébb lépni. Próbáld kizökkenteni a szürke kis válaszaiból! Hidd el, ha letámadásnak is fogja gondolni, legalább meg tudod magyarázni neki, hogy miért "támadod le".
34/44 anonim válasza:
tök igaza van az előző válaszolónak, lépj el már az alapoktól... :) nem kell ennyire parázni. Egy kis magabiztosság önmagában sokat segít.
35/44 A kérdező kommentje:
Az talán segitene megtörni és előrébb haladni ha valamivel enyhén zavarba hoznám. De hogy? (Ugy hoznám zavarba hogy valamivel utalok. Mielőtt másra gondolnátok)
2015. jún. 6. 20:14
36/44 anonim válasza:
Itt sok mindennel nem fogod tudni zavarba hozni, mivel egyáltalán nem érdeklik az alap témák sem. Ha esetleg lenne egy közös téma, legyen az pl. egy sport akkor azért lehetne utalgatni... de így nem fogsz tudni. Neki telibe meg kell mondani amit érzel, persze nem egyből szerelmet vallani... El kell kezdeni az egészet. Találkozás-mozi-ez-az... :D Mondd meg neki, hogy tetszik neked. Szeretnél többet a barátságnál. Itt nincs min filóznod, mert nem fog más működni. Hidd el.
37/44 A kérdező kommentje:
Minden lányt zavarba lehet hozni valahogy. De hogy?
2015. jún. 6. 20:58
38/44 anonim válasza:
Vele ha nem sikerül komolyabban beszélgetnetek, mégis hogy akarnád zavarba hozni???? Ne viccelj már! Embereld meg magad aztán tessék rá írni, és megmondani a lényeget.
39/44 A kérdező kommentje:
De olyan nehéz a lényefre térni..
2015. jún. 6. 21:20
40/44 A kérdező kommentje:
Hogy térnétek a lényegre? Nem olyan hírtelen hanem kicsit utalni.
2015. jún. 7. 11:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!