Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tudassam egy lánnyal (az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudassam egy lánnyal (az osztálytársam) azt, hogy nagyon tetszik nekem?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszik de nem merem megmondani neki. Próbáltam "hülye" kérdésekkel (pl:olyat kérdeztem amire tudtam a választ de ő nem tudta hogy tudom) elkezdeni a beszélgetést hogy legyen indokom miért írtam neki, válaszol is de szerintem csak azért mert nem kar bunkó lenni. Érdeklődtem iránta de csak "szürkén" válaszolt nem kérdezett vissza, semmi néha küldött egy smilet (és persze meg voltam lőve hogy hogyan folytassam. (ebből az jön le hogy nincs esélyem nála de néha azt is érzem hogy van) Mikor mentem le a terembe szólt hogy várjam meg meg is vártam annyit kérdezett hogy ki mondta hogy le kell menni de jött mellettem a lépcsőn, mire felhoztam volna egy témát elkezdett gyorsítani szinte ott hagyott, nem szólt semmit sem. Teljesen összekevert..
2015. jún. 2. 16:31
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
Igen, mondd neki. Nem letámadni. Kedvesen, aranyosan, gyengéden. Nyilván nem szerelmet kell vallani!!! Egyszerűen szimpatikus neked, tetszik neked, szeretnél többet beszélgetni vele, megismerni stb. Hidd el, ha lepattint, megteszi akkor is, ha fokozatosan adagolod neki. Max te reménykedsz tovább.
2015. jún. 4. 17:55
 22/44 A kérdező kommentje:
Először ezekre utalni szeretnék. Egyrészt úgy könnyebb más részt a reakcióiból látom hogy érdemes e folytatni.
2015. jún. 4. 18:12
 23/44 anonim ***** válasza:
Hát te tudod. Mégis te ismered a legjobban, nem mi. Sok sikert!
2015. jún. 4. 18:33
 24/44 A kérdező kommentje:
Írtam neki majd meglátjuk. Ha már itt tartunk akkor azért is nem mertem megmondani neki tisztán mert van egy lány az osztályban aki minden módot megtalál a "piszkálódásra" már nagyon rég óta. Ez mire utalhat? Nem bír?
2015. jún. 4. 19:12
 25/44 anonim ***** válasza:
Lehet, vagy rosszindulatú. Vagy bejössz neki, csak pipa, mert nem foglalkozol vele😊
2015. jún. 4. 20:22
 26/44 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Tavaly volt olyan hogy megmosta a kezét mentem el mellette és belém törölte. De viszont amikor a haverjaimmal voltam és előttem egy poént és ő távol volt akkor is nevetett rajta. Ez valami bonyolult dolog..
2015. jún. 5. 17:50
 27/44 anonim ***** válasza:
Fel akarja magára hívni a figyelmet, szerintem.
2015. jún. 5. 19:02
 28/44 A kérdező kommentje:

Szóval szerinted nem bunkóságból van? Ha jól értem nem az van hogy nem bír hanem túlzottan bír?

A lényeg az lényeg a lány aki tetszik sikerült bediagnosztikálni és arra jöttünk rá (egy kedves segítővel üziben) hogy a jelenben szűrke lány. Eljutottam addig hogy tudja hogy fontos a véleménye nekem. A továbbhaladáshoz tippek ötletek?

2015. jún. 5. 19:52
 29/44 anonim ***** válasza:
Hát akkor kérd ki valamiben a véleményét és kezd el vele dumálni.
2015. jún. 6. 12:25
 30/44 A kérdező kommentje:

Már elkezdtem egy paródiát csinálni hogy kikérjem arról is a véleményét. De a továbbhaladást még nem tudom. Gondoltam rá hogy nyáron elkezdek gyúrni szerintetek arról is megkérdezzem?

Olyan nehéz megközelíteni.. de szerintem kicsit kerül mert csak úgy távol marad.

2015. jún. 6. 13:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!