Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudassam egy lánnyal (az osztálytársam) azt, hogy
nagyon tetszik nekem?
Figyu! Egyáltalán nem biztos, hogy nincs esélyed nála. A saját tapasztalatomból kiindulva, olyan is lehet, hogy egyszerűen NEM HISZI EL, hogy bejöhet neked. Érzi, észreveszi, hogy többet foglalkozol vele, de azt gondolja, hogy szórakozol, mert épp nincs más elfoglaltságod. Ezért viselkedik furán, amivel aztán jól összezavar téged. Kiválóan el lehet így menni egymás mellett, mert egyik sem mer lépni. Te vagy a pasi, hívd félre egyszer és mondd meg neki, hogy tetszik neked, szívesen beszélgetnél vele többet. Nem kell egyből szerelmet vallani, az bőven ráér. Ha véletlenül elutasít, még az is jobb, mint ez az agyalás.
2015. jún. 4. 07:46
12/44 A kérdező kommentje:
Nem tudom eddig amibe belekezdtem mind kudarc volt.. :( Úgy érzem mintha kerülne engem észre se akar venni szinte. Tudom hogy el kéne mondani neki csak most egy darabig nem találkozunk ezért csak a neten tudunk beszélni. Arra gondoltam hogy elkezdem valamivel a beszélgetést és apróbb utalások segítségével tudatom vele. Csak az a baj hogy nem tudom milyen utalásokat tegyek. Fiúk ti hogy szoktátok hogy kezdenétek? Lányok nektek milyen apróbb utalással esne le a dolog?
Leges-legelső vagyok :)
Ha kerülne és észre se akarna venni, hidd el, nem érdekelnének a vicceid, nem hülyézne le miattuk, és b@aszna rád... Van nála esélyed, csak tessék dolgozni rajta, hogy Ő is érezzen valamit. Én a napokban csesztem el egy ilyet, sajnos túl hamar elmondtam a lánynak, hogy komolyan szeretnék vele tervezni.... dumálgatunk azóta is, de már érezem, hogy nem az igazi a dolog.
2015. jún. 4. 10:25
14/44 A kérdező kommentje:
Egyszer egész délután írogattunk de mindig alig volt téma próbáltam valamit felhozni és viccet is beletenni. Érdeklődtem felőle olyanokat válaszolt hogy semmi e köt le igazán meg 5 perc után megunja. De vissza nem kérdezett. Csak azért írtam egy stand up comedy-t hogy legyen "indokom" ráírni hogy milyen lett. (lehet hogy hülye vagyok de ez jónak tűnt és írtam egyet)
Na a terv az hogy ráírok hogy milyen lett az eddigiekre úgy válaszolt hogy "jók" és arra gondoltam hogy itt kéne valamit feldobnom neki amivel kezdhetek i valamit és leesik neki a dolog. De mit??? Mit írjak neki amivel kezdhetek is valamit)
Még mindig nem értem, minek kell ezt ennyire megbonyolítani? Miért nem lehet egyenesen megmondani, hogy tetszik neked és szeretnéd jobban megismerni? És hogy írja meg őszintén, ha zavarod. Ha van a lányban egy csöppnyi érzés, valamit reagálnia kell. És ha untatja az épp aktuális téma, akkor beszéljétek meg, hogy mi érdekelné. Sehol nincs előírva, hogy neked kell non stop szórakoztatnod. ( és ezt lányként írom. én soha nem várom el egy sráctól, hogy folyamatos topon legyen és engem szórakoztasson)Ne stand up-pal próbáld megnyerni, hanem az őszinteségeddel.
2015. jún. 4. 13:18
16/44 A kérdező kommentje:
De most csak úgy elmondani? Nagy az esély rá hogy lepattint. Nem lehetne lassan beadagolni neki ogy ha koppanok is ne olyan nagyot?
Szépen lassan tudatni kell vele, hogy neki több vagy mint egy szokványos lány barát, szeretnél jobban megismerkedni, esetleg többet találkozni. Erre nem írhatja azt, hogy "semmi". Erre vagy azt írja, hogy oké vagy azt, hogy nem szeretne. Sok lehetősége nincs... De jobb lenne, ha minél többet beszélnétek átlagos témákról. Ki mit szeret, család, jövőbeni tervek, haverok, régebbi kapcsolatok, stb...
2015. jún. 4. 13:52
18/44 A kérdező kommentje:
Amikor beszélgettem vele mindíg csak én kérdeztem ő csak válaszolt nem kérdezett visza. Elég nehéz egy témát feldobni amikor egész délután ez volt és egyszer csak bedob egy smilet. Nem rögtön akarok a lényegre térni hanem kicsit kerülgetni és amikor már tudja hog mit is akarok és nem lesz olyan minta ő nem akarná akkor akarom neki elmondani.
Hajrá! Addig meg menjenek az egész délutános dumálgatások. Hiába egy smiley, egy rövid kis Igen vagy éppen egy Nem. Ír, foglalkozik veled, hiába csak pár szóval, de ír... ez a fontos.
2015. jún. 4. 15:40
20/44 A kérdező kommentje:
Egy pár napja nem írtam neki mert kifogtam a témából . Sose kérdez ő csak egy pár szavas válasz van. :( A chat je ki van kapcsolva meg néha el is megy faceról. Olyan mintha azért válaszolna mert nem bunkó. Próbáltam olyan kérdéseket is feltenni amiben bővebben tud írni pl mit szokott csinálni de annyit írt vissza hogy nem sok minden köti le 5 percnél tovább. Lehet nem is érdeklem. :(
Kapcsolódó kérdések: