Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lépjek én? (Többi lent)

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lépjek én? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Már ezzel kapcsolatban volt egy kérdésem: http://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__egyeb-ker..

Azóta nem történt semmi nem is beszél róla.

Arra vár talán h én lépjek.

2015. máj. 29. 09:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Attol fugg. Ha neked bejön, es o nem csinal semmit akkor termeszetesen lepj te. Nem veszíthetsz rajta semmit. Max nem jon ossze de akkor legalabb kiderul rs nem leszel kétségek között. Mondjuk ez nagyon gaz ha te bejossz neki es nem lep, mivel a fiúnak kellene kezdeményezni de mindegy, ha szeretnél valamit akkor persze! Lepj te.
2015. máj. 29. 09:52
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi:) Szóval mondjam el neki? Vagy miit csináljak?:)
2015. máj. 29. 13:26
 3/5 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg hogy mit szeretne, vagy h egyaltalan szeretne-e valamit. :) es akkor kiderul :)

Am hany eves vagy? :D

2015. jún. 5. 22:34
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi, am 13:)
2015. jún. 8. 17:45
 5/5 anonim ***** válasza:
Nm, ertem :)
2015. jún. 8. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!